Tudtok olyan film SOROZATOT vagy Animét amiben ha a föszereplö meghal akkor ùrja kezdi ugyanazt a napot?
Figyelt kérdés
A Re:Zero animét kérlek ne îrjàtok, mert màr làttam végig.
+ Ha lehet akkor a föszereplö egy fiù legyen.
(ezen kîvül a Happy Death Day filmet is làttam.)
de mondjuk lehetne benne egy kis Fun is.
(az animében persze, és akàr harem + ecchi és mondjuk elmondja valakinek / valakiknek és akkor màr nem csak ö tudja.)
és a "Mindörökké" filmet is làttam, ùgyhogy azt se îrjàtok pls, + abban nem kezdi ùjra a napot csak feléled minden egyes alkalommal.
2019. febr. 5. 21:22
2/7 anonim válasza:
Ha nem muszáj, hogy meghaljon, és elég, ha néha újrakezdődik, akkor pl. BOKU DAKE GA INAI MACHI - A FILM (2016), vagy ugyanebből az anime.
Krimi,nézz utána, hátha érdekel :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
2019. febr. 5. 23:31
5/7 anonim válasza:
Eszembe jutott még a Todome no Kiss c. japán sorozat, ott ha meghal a főszereplő, akkor visszamegy egy hetet és újraéli.
7/7 anonim válasza:
Re: Zero - anime, itt visszamegy mindig ugyanarra a pontra miután meghal, ami, ha sokáig túléli, akkor megváltozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!