Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek Henry Cavill...

Szerintetek Henry Cavill alkalmatlan Geralt szerepére a witcher sorozatban?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jó választás és egy ilyen kaliberű színész jól fogja alakítani. Én most olvasom az első könyvet és ez alapján írom.
2019. febr. 5. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne alkalmatlan? Egy teljesen kompetens színész.
2019. febr. 5. 22:00
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
szerintem jó választás,de vajon a netflix égisze alatt hány évadot fog megélni? gondolok itt arra hogy a nagy sikerű Daredevilt is elkaszálták.
2019. febr. 5. 22:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ami mindenképpen jó, hogy ismeri, sőt, szereti az eredeti művet (nagy gamer, meg asszem a könyveket is olvasta). Elég jó színész ahhoz, hogy eljátssza Geraltot, a kinézetével már van egy kis probléma, én egy kicsit északiasabb típusú embert jobban el tudtam volna képzelni, meglátjuk milyen lesz.
2019. febr. 6. 17:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

ezt így nem lehet előre megjósolni.

tom cruise ellen is lázadt az írónő,meg az összes könyv rajongó,hogy rá osztották lastat szerepét az interjú a vámpírral-ban.

aztán lám,élete legnagyobb szerepe lett úgy,hogy előtte sose játszott negatív karaktert.

jah és mindenki elégedett volt vele miután bemutatták a filmet,még az írónő is.

szóval előbb jöjjön ki,nézzük meg,aztán meglátjuk.

2019. febr. 8. 23:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát megmondom őszintén nekem nem tetszik voltak nála jobb választások is, de nyilván várjuk ki a végét mert még a legbölcsebbek sem tudják mindennek a végét. A #2-nak írnám, hogy nem azért lett elkaszálva a Daredevil mert veszteséges lett volna hanem azért mert a Disney akarja majd a jövőben forgalmazni a saját streaming szolgáltatóján.
2019. febr. 16. 14:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Mint színész nincs vele baj. A kinézetével annál inkább. Nem tudtak neki egy normális parókát csinálni... Ha mondjuk telepakolnák még sebhelyekkel, meg növesztene egy szakállat, egész jó lenne. Igen, olvastam a könyvet, tudom, hogy Geralt utálja a szakállat. Cavillnak viszont olyan baba arca van, hogy kellene rá, hogy zordabb legyen a külseje.
2019. márc. 6. 21:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Most olvasom az első kötetet és még mindig nincsenek sebei ezek mellett még azt tudom felhozni, hogy az nem a végleges kinezet amit lattal a teaserben :D
2019. márc. 7. 00:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Túlságosan barátságos és szépfiús a külseje, azért kellene rá a sebhely meg a szakáll.
2019. márc. 7. 14:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kiválóan megoldotta.
2019. dec. 22. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
Jaj igen :D Volt ez a semmiből generált probléma is, amikor emberek tömegesen temették a Witcher sorozatot, mielőtt bárki látta volna akár egyetlen egy képkockáját...
2019. dec. 22. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!