Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem szórakoztat illetve...

Miért nem szórakoztat illetve köt le semmilyen játék?

Figyelt kérdés
Vettem új gépet amin már bármi elfut szépen, de nem egy AAA játékot kipróbáltam és egyszerűen nem fogott meg. A régi kedvencek közül is kipróbáltam valamit, de az se volt olyan mint egykor. Mi történt? Kiégtem? Felnőttem? 22f

2019. febr. 4. 22:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is más irányból kell, meg közelíteni az idő töltés, gyanítom neked sem nyújtanak már újat a mai és régebbi játékok, kár erőlteti, ami nem megy!

Én is mostanában a zene, művészet, festés, barkácsolás az ami foglalkoztat jelenleg, plusz még ott van a szociális életem, munka, tanulás, jövő kép alakítgatása!

2019. febr. 5. 01:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azzal kezdeném, hogy a többi kommentet nem olvastam el.

Ez nekem is nemrég jutott eszembe, hogy milyen érdekes a mai játékok akármilyen full grafikával jönnek ki, sem kötnek le pár napnál tovább. Míg régen éveket játszottam 1-1el.

A válasz a depresszió szerintem, lelki állapot, ami motoszkál az ember fejében és ezt nem tudja kikapcsolni egy játék :)

Legboldogabb korszakaimban nem volt gond 15-25 éves korom között irdatlan nagy kocka voltam, férjem is így ismertem meg, egy online játékban. Sajnos magándolgok miatt megváltoztam azóta akárminek is állok neki nem tud lekötni.

Figyeld meg. Ha jó a kedved, boldog vagy a játék is jobban leköt.. :D

2019. febr. 5. 10:37
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi, erre odafigyelek. De kétlem, hogy depressziós lennék mivel elég vidám személyiség vagyok. Az tény, hogy mostanában kissé szárazabb, egyszerűbb az életem, de nem vagyok szomorú. Pár hete vége a vizsgaidőszaknak, aztán így nincs célom. Mások megőrülnének, ha lenne szabadidejük nekem viszont cél kell.
2019. febr. 5. 10:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Sajnos én is mire oda jutottam, hogy lett komolyabb állandó keresetem és meg tudtam venni magamnak egy elég bika PC-t, addigra valahogy már nem érdekeltek annyira a játékok, erre kb 1,5-2 éve jöttem rá 22-23 éves koromban.

Addig rengeteget játszottam(mikor időm csak engedte) és más hobbim nem is nagyon volt,szinte minden AAA játékot ami épp akkor jelent meg végigjátszottam. Most lassan 26 leszek, bő egy éve elkezdtem komolyabban a zenéléssel foglalkozni, ez valamivel jobban le tud kötni mellette meg kondizgatok. A játékokkal való kapcsolatomat sem szakítottam meg teljesen, de nagyon ritka az olyan játék amire már az elején nem unok rá.

Jelenleg az új Far Cry-t várom, azokat mindig végigjátszottam minden évben mikor jött új rész meg még talán az AC sorozatot, kb ennyi.

Számomra nehéz volt, de be kellett látnom, hogy a pc játékok egyre kevésbé érdekelnek, pedig mennyire szerettem játszani... :/

2019. febr. 5. 12:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Zenélés alatt pontosan mit értesz?
2019. febr. 5. 13:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Pszichológus?
2019. febr. 5. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!