Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem szórakoztat illetve...

Miért nem szórakoztat illetve köt le semmilyen játék?

Figyelt kérdés
Vettem új gépet amin már bármi elfut szépen, de nem egy AAA játékot kipróbáltam és egyszerűen nem fogott meg. A régi kedvencek közül is kipróbáltam valamit, de az se volt olyan mint egykor. Mi történt? Kiégtem? Felnőttem? 22f

2019. febr. 4. 22:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én is 22 körül untam rá

és hát ezekben a mai játékokban nem is igazán van interakció, csak végig kell wasdolni az egészet

2019. febr. 4. 23:20
 2/16 anonim ***** válasza:
Érdekes, engem pont abban a korban kezdett érdekelni. És még tart, 25 vagyok.
2019. febr. 4. 23:26
 3/16 A kérdező kommentje:
Ahol rengeteg interakció van -> Witcher 3 amit magyar felirattal játszom, az is néhány óra után ellapposodik. Multis játékokkal még talán elökörködik az ember, ha vannak haverjai, de nekem olyan sok nincs :D Talán itt az ideje valami hasznosabbat tenni...
2019. febr. 4. 23:29
 4/16 anonim ***** válasza:

Engem sem hoznak már lázba, mint egykor fiatalabb koromban.

Akkor le se lehetett szedni a gépről, egész nap kockultam, mondhatni benne éltem a világában, de így 22 éves fejjel, én se látok már izgalmat semelyik játékban már. Valószínűleg kiégtem én is, talán még úgymond kíváncsiságból meg nézem az idei, felhozatalt azt kifújt!

2019. febr. 4. 23:41
 5/16 anonim ***** válasza:
vagy csak az a baj hogy az ember taposómalomban él.a mindennapi rutin megöli a lelket,hidd el nekem. kellene valami friss,valami új,pl:új meló,utazás,ismerkedés csajokkal,bármi ami lelkileg feltölt...
2019. febr. 4. 23:59
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki a stalker első részét, az elder scrolls obliviont, az első két gothicot, a call of chtulhu 2005-ös részét. Talán ezek még nyújthatnak valami új élményt, ha eddig nem játszottál volna velük
2019. febr. 5. 00:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, mikor meg ismerkedtem a videojáték világával, én is anno a Gothic első két részével kezdtem, többek között!
2019. febr. 5. 00:07
 8/16 A kérdező kommentje:

Most kérdem én akkor mivel töltitek ezt az időt, amit régen a játékokra?

Ismerkedéssel az van, hogy néha tényleg megfog valaki aki iránt lelkesedek szenvedélyesen... De ha alapból nem fog meg így az elején ilyen középszerű langymeleg állapotban nem éltetek egy kapcsolatot.

A régebbi játékokkal meg az van, hogy a Minecraft-tal is egyszer elvoltam pár órát aztán kifolyt a szemem. 10-15 éves játékok szerintem nem nyújtanak vigaszt. Alapból nem a játékokban kell keresnem szerintem a megoldást.

2019. febr. 5. 00:15
 9/16 anonim ***** válasza:
Én elkezdtem bulizni, táncolni. Most már 1 hetet is alig bírok ki nélküle. Pedig előtte úgy gondoltam, hogy még az esküvőmön sem fogok egy lépést sem tenni :] Ezen kívül rengeteg filmet nézek, elektronikus zenével foglalkozom. Egy kicsit művészkedem mindenféle téren és közben rendszergazda lettem
2019. febr. 5. 00:19
 10/16 A kérdező kommentje:
Na, ebből merítek! Csupa értékes, hasznos dolog. Én filmeket nem nézek, csak rengeteg sorozatot. Most újra a Jóbarátokat, mert megunhatatlan.
2019. febr. 5. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!