Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lányok miért nem bírjátok...

Lányok miért nem bírjátok Leonardo DiCapriot?

Figyelt kérdés
Ahány nővel randiztam eddig mindig feljött a filmek téma, és álltalában szoktam mondani, hogy én szeretem a Leonardo DiCaprio filmeket mert maga a színész is profi és filmek is álltalában ugy összeségében jól sikerülnek. De eddig ahány csajjal dumáltam mindig azt hallom, hogy nem bírják a csávót. Mi az amit annyira nem szerettek rajta ?

2019. febr. 2. 17:36
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért siettem :D
2019. febr. 2. 17:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs bajom vele

23N

2019. febr. 2. 17:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs, sőt inkább kedvelem. Tehetséges színész.
2019. febr. 2. 17:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó színész. Tényleg jó.

De mivel egyszer azt nyilatkozta hogy csak a sz.xet szereti a nőkkel, semmi mást nem bír bennük, kicsit kiesett sok a kegyeikből. Ez már sok éve volt, de elég egy ilyen kijelentés.

2019. febr. 2. 18:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
* kiesett a kegyeikből
2019. febr. 2. 18:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én kedvelem, az pedig tagadhatatlan, hogy tehetséges színész.
2019. febr. 2. 18:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem. Egyike azon kevés színészeknek akiknek nem kell félve beülnöm a filmjeire, hisz mindig profin hozza a színvonalat. Nálam benne van a top-ban.

29/N

2019. febr. 2. 18:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg fiatalabb "csajokkal" dumálhattál róla. DiCaprio már azért öregszik és már circa 20 éve nem olyan csajos filmeket csinál, mint a 90-es években (Titanic, Romeo + Juliet). Meg tudom érteni, hogy egy 18-22 éves lány, aki még meg sem született, amikor ő (és például Brad Pitt is) tinibálvány volt, már nincs annyira oda érte.

Szerintem sokkal inkább a 25-35 éves korosztályban lehet népszerű.

2019. febr. 2. 19:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Most megkérdeztem egy csajt akivel anno ismerkedtem (fél éve, akkor volt 23) azt mondta hogy az baja vele hogy túl feminim és nem elég férfias.
2019. febr. 2. 20:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok, mit tart férfiasnak, ha ez neki túl feminin...

[link]

2019. febr. 2. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!