Végtelen háború/Thanos: Mi van ha a csettintés pillanatában az univerzum lakossága páratlan? Akkor hogyan felezte meg Thanos őket?
Figyelt kérdés
Valakit félbevágott? Vagy eggyel több vagy eggyel kevesebb ember halt meg mint a fél lakosság?#halál #Marvel #Bosszúállók #lakosság #csettintés #Avengers #Végtelen Kövek #Avengers: Infinity War #Bosszúállók: Végtelen háború #Thanosz
2019. jan. 25. 19:42
1/4 anonim válasza:
Ez jó. Rég röhögtem már egy kérdésen.
Egyébként nem hülye a kérdés csak értelmetlen. Valószínűleg hogy mint kérdezted "eggyel több vagy eggyel kevesebb ember halt meg mint a fél lakosság". Ennyi.
2/4 anonim válasza:
És mivel csak a földön több száz ember hal meg vagy születik meg mpként. Így feltételezhetően milliós nagyságrendre nő ez az arány. Így érdekes lehet ez a felezős téma.
Én inkább arra lennék kíváncsi hogy mivan ha egy terhes anya beletartozik abba a bizonyos félbe. Akkor a magzat megszületik vagy ő is eltűnik. És ennek a fordítottja megtörténhet? Hogy csak a magzat tűnik el?
3/4 anonim válasza:
Szerintem csak bekamuzta, igazából pár szervilis haverját hagyná élve kb, azokat is csak ideig-óráig valószínűleg. Amíg fut a terv, addig kell ez a kis blöff az önállóbbak féken tarthatóságához.
4/4 anonim válasza:
Thanos nem aggódott emiatt nem okoz nagy fáradalmat neki +1 áldozat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!