Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Barátok közt-ben a házat...

A Barátok közt-ben a házat bérlik vagy hogy működik?

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 10:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nincs valódi ház, az díszlet, amit látsz. Az udvar és a lakások díszletek. Az utcai jeleneteket meg az utcán veszik föl.
2010. jún. 30. 10:43
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
szerintem meg valódi a ház
2010. jún. 30. 10:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

a ház az maga megvan...(onnan tudom hogy apum egyszer festette a belső teret ahol az udvar van)

na szóval kívűlről a ház tényleg ilyen de belül már teljesen más, nem olyan szép mint a sorozatban, pl.az udvar közepén lévő kis növényes rész is csak díszlet meg a falak is minden..

2010. jún. 30. 10:50
 4/13 anonim ***** válasza:
35%
Kiráz attol a filmtől a hideg,futkosnak fel s alá,mindig össze fut a vili meg a joci pff
2010. jún. 30. 11:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem valódi, már többször volt a Fókuszban, hogy bemutatták az egyes lakások díszleteit, az udvaron is látszik, hogy teljesen mű. (És az eső sem esett SOHA tizen-x év alatt... :P ) Nyilván a ház, mint épület létezik, amit lefényképeztek a főcímhez és az utcai jelenteket is az előtt veszik fel, de még egyszer mondom, minden belső/udvari jelenetet DÍSZLETBEN vesznek fel egy stúdióban teljesen máshol.
2010. jún. 30. 11:03
 6/13 A kérdező kommentje:
:O Egy világ dőlt össze bennem:D Köszi a válaszokat!
2010. jún. 30. 11:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte abban a házban volt a forgatás, amit mindig láttok az utcáról. Amikor megépült az rtl hiper-székháza, átköltözött oda a barátok közt is. Mondták egy riportban, hogy minden egyes részletre odafigyeltek, még a belső udvarban, a falon lévő beázást is felfestették a falra, a képeket ugyanúgy tették fel, stb.. azért nem kicsi meló lehetett :D

Én a barátok köztben a lépcsőházat nem értem ahol a Magdi néni meghalt :D nem kompatibilis a házzal. Valamint a Nóráék lakásában sem értem a konyha / fürdőszoba összetételét. A fürdőajtó mindig látszik, a konyhaajtó viszont SOHA, mégis néha bemennek "oda". Ráadásul mivel a nappaliban van ablak, a bejárati ajtót is látjuk, az fizikailag azt feltételezi, hogy ha a fürdőajtó mellett tényleg van konyha, akkor az durván 1 négyzetméteres :D

2010. jún. 30. 12:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
így van, stúdióban dolgoznak. ez a legolcsóbb, alegegyszerűbb. annó a szomszédokban még valós lakótelepi lakásokat használtak úgy, hogy kibontottak egy-két falat, hogy minél változatosabb kameraállásra legyen lehetőség. a stúdió egyszerűbb
2010. jún. 30. 12:44
 9/13 A kérdező kommentje:

:D

De a Magdi vmi kolostorban halt meg azért nem passzol a Mátyás téri házoz te:)

2010. jún. 30. 12:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
hát ha Magdi egy kolostorban halt meg, akkor én személyesen vagyok Britney Spears
2010. jún. 30. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!