Melyek a kedvenc netflixes sorozataitok?
House of cards (5 évadig)
Bojack Horseman
Hounting of hill house
Black mirror.
Back Mirror
Everything Sucks!
Narcos
Daredevil
The Punisher
Stranger Things
Plusz a Lucifer mert a Netflix-en fog folytatódni.
En nagyon finnyás vagyok ha sorozatok tol van szo de ezek díjat nyerhetnenek:
Riverdale
Stranger things
ON MY BLOCK
Big mouth
Sabrina(Chilling adventures of Sabrina)
PLL
Atypical
You get me
Instable
Riverdale, Stranger things, You, 13 reasons why
Most szeretném nézni ezt az új (?) sex education címűt is. Eddig nem csalódtam.
A PLL-t egy ideig néztem (ez is netflixes? láttam, hogy fent van, de én nem tudtam, hogy az), de nekem túl hosszúra nyúlt, így egyszer megelégeltem és abbamaradt :(
SPOILER
Elkezdtem a Punishert az itteniek alapján. Magyarázza már nekem meg valaki, hogy s1e10, ha egy rajta ütésben profi Harcosok ellen küzdök, mint rendvédelmi szerv, miért akarok egyedül, erősítés és biztosítás nélkül közel kerülni egy ellenfélhez, aki fel van fegyverezve?
Ha a hacker srácot egy napig szivatom, hogy ellenőrizzem, mert nem bízok benne, miközben a csapatomból spiclik kerültek ki, miért gondolom, hogy a régi csapatomból a cimbi egyből megbízható lesz?
Ez valami Marvel logika?
Supernatural
Merlin
Breaking Bad
Trónok Harca
Hannibal
South Park
Az ifjú pápa
Dexter
A szolgálólány meséje
Felhőtlen Philadelphia
Lost
Mr Robot
Doctor Who
Doctor House
The Crown
Megnéztem a SexEd-et.
Hatalmas klisé. Fantasztikus hazugság az egész. De mégis jó. A történet unalmas. A szereplők túl játsszák magukat. A mindenki dugni akar - legnagyobb kamu a világon. De a pszichológiai dolgok, ami mögötte vannak jópofák. A jellemfejlődés ügyes. A karakterek klisések és mind egy irányba tartanak, ami a társadalmilag elvárt, a kiszámítható. Ez iszonyatosan bosszantó. De legalább tartanak valamerre. Punisher-ben 0 alatt volt a jellemfejlődés. Ugyanis visszafejlődtek.
Legfontosabb, ami miatt mégis csak zseniális: ledönti a határokat a mítoszokat, a tabukat a szex körül. Felszabadít és megmutatja, hogy a szexterápia fontos és már korai kapcsolatokban is gondot okoz az, hogy nem képesek nyíltan kommunikálni a felek a szexualitásukról. És megmutatja, hogy az őszinte kommunikáció és a MÁSIKRA VALÓ ODAFIGYELÉS mennyire fontos.
SexEd - Nem nézném meg még egyszer, de érdekes volt és végig pörgettem. Jó volt látni. Voltak benne jó jelenetek. Szolid 6/10.
Na most megyek és felvágom az ereimet.
0%.
A Riverdale, PLL és még jó pár sorozat, amit itt említetetek, nem netflixes.
Nekem egyébként a Stranger things, 13 reasons why, és a You (bár ez eredetileg nem volt Netflix Original)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!