Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek mi volt az eddigi...

Nektek mi volt az eddigi legkellemesebb filmes csalódás?

Figyelt kérdés

Amikor egy filmnek úgy ültetek le hogy az előzetes vagy mások értékelései, kritikák, alapmű stb. alapján borzalmas filmre számítottatok de valamiért mégis leültetek megnézni (adtatok neki egy esélyt vagy csak pl. elkísértetek valakit a moziba, adta a tévé, akármi) és végül nagyon kellemes csalódás lett, végig élveztétek és megnéztétek később is vagy legalábbis szívesen megnéznétek. Nektek volt ilyen film? Ha igen melyik? (többet is írhattok)

Nekem a galaxis őrzői filmek voltak ilyenek, első ránézésre azt hittem egy óvodás poénokkal és gusztustalankodással teli ostoba katyvasz lesz, hát ritka nagy szórakozás volt mind a két része, volt hogy fetrengtem a röhögéstől, volt hogy sírva fakadtam, összességében pedig nagyon jól szórakoztam, a látvány zseniális, a zene eszméletlen jó, a karakterek is mind egyediek és remekül felépítettek. Szóval nekem ez volt abszolút pozitív csalódás.

2019. jan. 22. 23:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Ant man and the wasp. Számomra csak egy újabb szuperhősös filmnek indult, amit józanul nehéz kibírni a logikai hibák, a sablonos mondanivaló és a hatalmas látvány mögötti gyenge színészi teljesítmény, a rövid snittek miatt, amit látszik, nem tudták filmre vinni egyszerre... Aztán mégsem volt annyira rossz. A gyerek színész nagyon frankó. A történet sablonos, de mégis megmutata, hogy a medveállatkának van letjogosuktsága. Még alkohol mentes sörrel is nézhető volt. Na nem mondom, hogy bármikor meg tudnám nézni úgy, hogy tudna újat mutatni, még úgy sem, ha másodszorra szemüvegem is felvenném. De egy estére jól kikapcsolt. El tudta feledtetni velem a világ nagy problémáit, amivel küzdök naponta.

Pozitív csalódás volt.

2019. jan. 23. 17:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Memorial Day - 2012

Nagyon amerikai, nagyon propaganda, nagyon nyálas filmre számítottam. Nem volt csurgó propaganda. Végre azt is mutatta, amit hátra hagyott a háború és azt, hogy szó szerint rosszul lesz valaki azért, mert katona karriert választotta.

Kellemes meglepetés volt.

2019. jan. 23. 17:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Iceman 2017

Viszkis - kritikák lehúzták, minden konzervatív ismerősöm fullba tolta a kretént, hogy milyen rossz. Kíváncsivá tettek. És nagyon tetszett a film. Azóta néhány embert letiltottam Facebookon.

Outsourced sorozat - aki indiaiakkal dolgozik, annak bele kell nézni!

2019. jan. 23. 17:16
 14/15 anonim ***** válasza:
16%

Warcraft: A trailer alapján nagyon pocsék filmre számítottam, de megnézve tetszett, bár nem volt túl emlékezetes.

Marvel filmek: Alapból sosem szerettem a szuperhősös történeteket, ahol a nevetséges jelmezekben feszítő hősök teljes komolysággal küzdenek a még nevetségesebben kinéző gonosztevőkkel. De aztán valaki rábeszélt, hogy nézzek meg párat, és eléggé megszerettem őket. Valahogy sikerült egy sokkal hihetőbb, és jobban működő világot alkotniuk a szuperhősök köré, mint amit a korábbi filmekben, rajzfilmekben láttam (sokat segített a jelmezek ésszerű szintre való visszaszorítása is). Illetve sikerült olyan jó arányban vegyíteniük a humort, a látványos akciójeleneteket, az érzelmesebb részeket és a változatos, szerethető főszereplőket, ami többször nézhetővé teszi ezeket a filmeket, annak ellenére, hogy egyik sem egy remekmű.

2019. jan. 23. 22:28
 15/15 anonim ***** válasza:
22%
mindenkit pontozzunk le!
2019. jan. 25. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!