Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek mi volt az eddigi...

Nektek mi volt az eddigi legkellemesebb filmes csalódás?

Figyelt kérdés

Amikor egy filmnek úgy ültetek le hogy az előzetes vagy mások értékelései, kritikák, alapmű stb. alapján borzalmas filmre számítottatok de valamiért mégis leültetek megnézni (adtatok neki egy esélyt vagy csak pl. elkísértetek valakit a moziba, adta a tévé, akármi) és végül nagyon kellemes csalódás lett, végig élveztétek és megnéztétek később is vagy legalábbis szívesen megnéznétek. Nektek volt ilyen film? Ha igen melyik? (többet is írhattok)

Nekem a galaxis őrzői filmek voltak ilyenek, első ránézésre azt hittem egy óvodás poénokkal és gusztustalankodással teli ostoba katyvasz lesz, hát ritka nagy szórakozás volt mind a két része, volt hogy fetrengtem a röhögéstől, volt hogy sírva fakadtam, összességében pedig nagyon jól szórakoztam, a látvány zseniális, a zene eszméletlen jó, a karakterek is mind egyediek és remekül felépítettek. Szóval nekem ez volt abszolút pozitív csalódás.

2019. jan. 22. 23:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
16%
2019. jan. 22. 23:51
 2/15 anonim ***** válasza:
52%
Doctor Strange volt pozitív csalódás számomra,nekem nem tűnt "akciófilmbe" illőnek B.C. de teljességgel lenyűgözött az alakítása
2019. jan. 22. 23:59
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a Star Wars 8. része volt a kellemes csalódás. Lehet azért mert amikor elkezdték vetíteni a 7. részt én meg szinte elsőként rohantam a moziba megnézni premier utáni napokban akkor nagyon sokat vártam a filmtől, és rohadtul nem azt kaptam amit vártam, számomra az csalódás volt. A 8. részétől viszont pont nem vártam el annyit miután a 7. részt elcseszték akkor gondoltam az sem lesz egy nagy durranás. Nem is akartam moziba megnézni de az egyik haverom kettő jegyet vett mert úgy volt hogy a tesójával fogják megnézni, de a tesója nem tudott menni így rábeszélt engem hogy menjek vele. Ahhoz képest kellemesen csalódtam benne, mert nekem jobban tetszett mint a 7. rész. Lehet azért mert nem vártam el annyit tőle, nem tudom, de számomra kellemes csalódás volt.
2019. jan. 23. 00:09
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
Nekem az egesz Star Wars-filmsorozat ilyen pozitiv csalodas volt
2019. jan. 23. 00:14
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Legutolsó Mad Max, ott mondjuk nem olvastam előre róla semmit, csak úgy voltam vele, hogy nem szktak jól elsűlni a régi címek felélesztései.
2019. jan. 23. 00:23
 6/15 anonim ***** válasza:
72%

Szárnyas fejvadász 2049/Blade Runner 2049

Az első résznél a falat kapartam 4x kezdtem neki, annyira szenvedtem. A 2.rész viszont nemhogy pozitiv csalódás volt, hanem egyenesen felkerült a kedvenc filmeim listájára is. Jared Leto és Ryan Gosling miatt adtam neki egy esélyt, na meg persze azért, mert a sci-fi elég közel áll a szívemhez.

2019. jan. 23. 00:39
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is pont a Galaxis őrzői ugrott be. Láttam az összes Marvel filmet, semmire nem tartom őket, de ennek legalább volt valami kis "lelke", összes többivel ellentétben egyáltalán nem unatkoztam, kellemes kikapcsolódás volt.
2019. jan. 23. 05:58
 8/15 anonim ***** válasza:
87%

Nekem a majmok bolygója az egyik, egyelőre még csak az első két részét láttam (legújabb feldolgozás), de valamikor mostanában megnézem majd a harmadikat is.

Annó egy versenyen 2000-es évek elején nyertem egy vhs kazettát, a régi majmok bolygóját. Annyira nem érdekelt, hogy a mai napig sem láttam, de még csak el sem kezdtem soha. Úgy voltam vele, hogy mekkora hülyeség lehet, hogy a majmok beszélnek. Aztán nem rég ment a tv-ben az újabb feldolgozás első része. Na mondom, megnézem, adok neki egy esélyt. Nem bántam meg. Szerintem nagyon jó, főleg ha azt veszem alapul, ahogy korábban hozzáálltam.

A másik az A nyughatatlan.

Láttam, hogy jó az értékelése, Reese Witherspoon oscart kapott, akit csak a Dr. Szösziből ismertem, amit egyébként sosem láttam végig, mert marhaságnak tűnt (aztán lehet azzal is mellélövök) és gondoltam megnézem. Úgy voltam vele előzetesen, hogy egy tök hosszú, száraz, életrajzi film lesz. Talán egy kicsit nehezen is indult, de az egyharmadától megfordult bennem ez az érzés és azt a filmet is nagyon szerettem!

2019. jan. 23. 09:19
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
A Venom és a Doctor Strange.
2019. jan. 23. 11:40
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

Transpotting 2

Na mondom tuti valami gagyi folytatás, erőltetett szar.

Aztán simán jó lett.

Watchmen

Gagyi szuperhősök, marvel utánzatnak tűnt.

Aztán ez is kifejezetten jó volt.

2019. jan. 23. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!