Vikings - Kedvenc Ragnar fiú 5x18-ig?
Sziasztok! Meglehet , hogy lesz spoiler. Arra lennék kiváncsi, hogy Ragnar melyik fia a kedvencetek és miért , illetve hogy a többi miért nem.:D
Egyszerű kérdés
-Nekem Ubbe a kedvencem, mivel eléggé Ragnar személyisége van és megvan benne minden, élesésztől a becsületig.
-Hvitserket egyre jobban kezdem megkedvelni, mivel kezd kiállni magáért, és nem kigyóként szerepelni a részekben.
-Ivar számomra a legutálatosabb karakter, és nem csak Ragnar fiai közül.
-Illetve Björn és Sigurd : Sigurdról nem nagyon tudok mit mondani, Hvitserkhez tudnám hasonlitani, több gőggel és kevesebb ravaszsággal. --SPOILER-- Björn viszont nem Ragnar fia, ha jól figyeltem a sorozat alatt.
Szerintem Ivar éretlen, mint egy állandóan lázadó kidkamasz, pedig azért már nem 15 éves.
Sigurd nem szimpatikus, szerintem elkényeztette az anyja gyerekkorában :)
Ubbe és Hvitserk, alapvetően egyikkel sincs probléma, csak még fejlődniük kell. Jelenleg ketten tesznek ki egy Ragnart :)
Björn pedig
- SPOILER -
Rollo fia, amit kicsit sajnálok, nekem ő legszimpatikusabb a fiúk közül.
Sigurd a 4*20-ban meghalt, amikor Ivar baltával fejbe nyomta, nem?
Kedvencem Hvitserk!
Bjön számomra a legjobban hozza a család vonásait mind fizikumban, mind mentalitásban.
Ivar fantasztikusan brutális és nagyon véres. Igazi viking zsarnok. Ahhoz képest, hogy halmozottan hátrányosan, elég sok mindent ért el.
Nem tudom, hol tartasz a sorozatban, de most spoilerezek.
-- SPOILER --
Magnus nem Ragnar fia, ugyanis Kwenthrith és Ragnar sosem szexeltek, a királynő csupán lepisilte Ragnart... ha csak a későbbi epizódokban ki nem derül, hogy mégis a fia. De remélem, hogy a készítők nem játsszák ki ezt a kártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!