Patriksztár kérdése:
Felismerték Heisenberget?
Figyelt kérdés
A Breaking Bad 2. évad 10. epizódjának a legvégén van az a jelenet, mikor Heisenberg (alias Walter White) azt mondja 2 (feltételezem) drogkészítőnek, hogy "Stay out of my territory"
Vajon felismerték, hogy ő Heisenberg és azért mentek el, vagy csak simán megijedtek tőle? Ha hallottak is róla már tudták, hogy egy szemüveges, kopasz férfi gyártja a legjobb meth-et? Vajon ezért ijedtek meg?
2019. jan. 19. 13:32
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem tudták, hogy ő Heisenberg, akkor még nem volt annyira ismert. Igazából szerintem csak szimplán jobbnak látták elmenni, mint bármiféle incidenst elkövetni.
2/2 anonim válasza:
Elég elmebeteg fejet vág ott és nagyon keményen tolja, hogy levágta annyiból, hogy ők amatőr droggyártók, hogy látta őket a boltban. Azért ez nagy mellbevágás. Ráadásul két sokkal erősebb fizikumú srácnak így beszólni, ilyen lendülettel, fellépéssel - elég keresztapás hangulat volt. Bár én vártam, hogy lekevernek neki 2 maflást, aztán a következő jelenet a kórház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!