Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek jó film az instant...

Szerintetek jó film az instant család?

Figyelt kérdés
2019. jan. 17. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
előzetes alapján klasszikus 1x nézhetős amerikai tömeg családi vígjáték :D
2019. jan. 17. 19:07
 2/3 frances válasza:
Igen én tegnap néztem meg a moziban és tényleg jó. :) egy kicsit könnyezős és érdekes a story
2019. jan. 28. 10:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Eléggé fel**szott.. 😒

Fájó volt látni, hogy egy ilyen jó szereplőgárdával és ilyen jó alapanyaggal mit csináltak.

Tetszett, de ugyanakkor zavaró az, hogy tele lett tömve kínos, felesleges poénokkal. Ennek a filmnek NAGYON jól áll a humor, de kb fele ennyi kellett volna.

Egy hihetetlen jó film lehetett volna belőle. Fontos témáról szól és többnyire jól meg is fogta a lényeget, de minden érzelmes és odaillően vicces jelenetre jut ugyanennyi oda nem illő poén.

Volt, hogy elsírtam magam

Volt, hogy nevettem

Volt, hogy fogtam a fejem annyira borzalmas volt.

Csapongó nagyon, de többnyire így is jó, csak kár, hogy TÚL vicces akart lenni. Átesett a ló túloldalára.

2021. márc. 16. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!