Mit esznek az emberek ezen a Modern család című sorozaton? Kifejezetten provokatív mind a kőgazdag família idétlenkedéseinek bemutatásával, mind pedig a meleg párral.
"Kifejezetten provokatív mind a kőgazdag família idétlenkedéseinek bemutatásával, mind pedig a meleg párral."
Persze, annak akit ezzel lehet provokálni, de ugye ez rólad is egy bizonyítvány...
Kőgazdag alatt pedig nem tudom mit értessz, itthon a panelból biztos azok, de amerikai mércével szerintem max középosztálybeliek.
Ezért is nem árt, ha az ember ki tud lépni a saját kis világából is, és akkor reálisabban tudja megítélni.
Az öreg faszi, akit Ed O'neill alakít tényleg gazdag, de ez a sorozat egyik alappillére és kellően fel is van építve.
Saját cége van amit ő alapított és amiben évtizedekig keményen dolgozott sajátkezűleg, igazából kissé munkamániás is.
Ezen szerintem éppúgy kár fennakadni.
Leszámítva, hogy van pénze, nem él rongyrázó életet.
A sorozat maga pedig számos díjat kapott, úgyhogy valamit azért csak tud.
Természetesen nem tetszhet mindenkinek, és ezzel nincs is semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!