Tarantino filmek esetében miért dobálóznak az intelligencia szóval?
Ha valaki leírja, hogy neki nem tetszett vagy épp túl lassúnak vagy vontatottnak találja, már kapja is az ívet, hogy "ehhez intelligencia kell".
Szerintem a filmjeinek nagyrésze tele van üresjárattal.
Ki tudná ezt valaki fejteni?
Amúgy első jól írta: Ízlés nem vita tárgya. Ha téged nem fogott meg és nem vagy hajlandó róla beszélgetni sem, akkor tök mindegy, hogy ki-mit mond egyes jelenetekről, neked akkor is csak rossz érzésed lesz, mert nem is tetszett és le is szóltak, amikor felvállaltad az őszinte véleményed (azaz bántottak).
Az is nagy fokú intelligencia, hogy letojod azokat, akik bántanak és nem engeded, hogy rossz hangulatod legyen néhány internetes troll miatt. :)
Fel a fejjel!
Az a baj, hogy mindig ez a duma.
"Vannak jelenetek...."
Csak épp soha senki nem tud konkrét példát mondani :D
Tudtad, hogy az az ütés, amivel a KillBill-be Uma "kiszáll" a koporsóból egy nagyon híres, Bruce Lee által sokat promotált technika, amivel B.L. 6 méterre tudott másokat ellökni úgy, hogy azok megpróbáltak ellenállni?
Most te jössz: mondj példát, hogy melyik jelenet volt, ami neked unalmas volt és azt mondták rá, hogy nem vagy elég intelligens?
Jaj, hagyjuk már az ilyen parasztvakító hülyeségeket :D
Te tudtad, hogy a Barátok köztben az udvar csak egy díszlet, de a ház, amit az elején látsz valóban létezik?
Na szal.
Aljas Nyolcas első 1 órája kb.
Halálbiztos bár jelenet.
Kill Bill vége
Gondoltam, hogy nem fogok kapni épkézláb választ.
Tökéletesen látszik, hogy Tarantino túlértékelt, rajongói meg elhiszik magukról, hogy mekkora értelmiségiek.
,,Szerintem a filmjeinek nagyrésze tele van üresjárattal."
Nincsenek üresjáratok a filmjeiben. Maximum nem érted miért rakta bele azokat a részeket...
Tarantinonak van egy stílusa. Ha az nem jön be, akkor ennyi. Nálad inkább ez a helyzet szerintem...
A rejtett üzenetek a filmben nyilván csak intelligens embereknek fog leesni, de ahhoz többször is meg kell nézni a filmjeit és érteni is kell kicsit a kult-filmekhez, hogy minden kis utalásra elégedetten biccenthess...
Taratnino az egyik legnagyobb író és rendező a filmes szakmában. Kicsit lehetnél alázatosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!