Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Egy ilyen leírás szerinti anime?

Egy ilyen leírás szerinti anime?

Figyelt kérdés
Nos egy olyan anime érdekelne ahol a főhösnek valami brutál rejtett képessége van pl.:naruto,bleach vagy egyszerűen intelligens (psycho pass,rakudai kishi no calvary).

2018. febr. 15. 22:37
1 2
 1/14 Mádár0218 ***** válasza:

Írok ide neked a Délután folyamán csak most.lusta vagyok megnyitni a listámat a 200 + animéről :D

De itt hagyok egyet Bungou Stray Dogs

2018. febr. 16. 04:06
 2/14 anonim ***** válasza:
25%
200+? Cuki. Akkor már majdnem kiléptpél a kezdő fázisból.
2018. febr. 16. 05:23
 3/14 anonim ***** válasza:
56%

Nekem hasonló kategóriából a Charlotte tetszett nagyon. 13 részes kis rövid anime, de nagyon jól meg van csinálva.

Szintén nagy kedvenc a Code Geass is, erre mind a rejtett képesség, mind az intelligens főhős jellemző.

Death note is ilyen, bár azt gondolom már láttad.

Nemrég futott a Re:zero, ott igaz, a főhősből hiányzik az ész, de az is egy nagyon jól megcsinált, összerakott anime, szintén egy nagyon erős rejtett képességgel.

2018. febr. 16. 09:24
 4/14 anonim ***** válasza:
56%

Nem biztos, hogy brutál, de rejtettnek mondható.

The Irregular at Magic High School

Darker than Black

Kaze no Stigma

Attack on Titan (ESETLEG)

DanMachi (itt inkább marha gyorsan fejlődik)

Re:ZERO -Starting Life in Another World-

The Seven Deadly Sins

Densetsu no Yuusha no Densetsu

Claymore (ebben nem vagyok biztos)

Toaru Majutsu no Index

Parasyte -the maxim-

Sands of Destruction

Seraph of the End

No Game No Life

Assassination Classroom

Death Note

Monadaiji-tachi

hyouka

2018. febr. 16. 16:57
 5/14 anonim ***** válasza:
Lehet lepontozni, de a tények attól tények. Egy 200+ animét számláló listára nem lehet felvágni. Kb. arra elég, hogy elférnek rajta a klasszikusok 2010-ig bezárólag, ha semmi egyebet nem nézel. Nem csábulsz el újabbak vagy elfeledett darabok felé.
2018. febr. 16. 20:39
 6/14 anonim ***** válasza:
Tudom hogy már leírták de én megerősítem hogy nagyon jó a Charlotte nagyon ajánlom igaz csak 13 részes de valami zseniális a számomra mert ez a No.1 anime mármint a kedvenc animém persze láttam jobbat is de akkor ez marad a kedvenc mert ez megérintett engem és át adta az érzést amit a főszereplő érzett.
2018. febr. 16. 22:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönom mindenképp vetek mindegyikre pillantást.Re Zero, Code geasst is láttam nagy kedvenceim.Wow 200 anime kevés? én még csak 42 befejezettnél járok.
2018. febr. 16. 23:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

200 anime kevés? Jó vicc. Attól függ, mennyi idő alatt nézte meg azt a 200-at, mert például ha 1-2 év alatt nézte meg, akkor igenis soknak számít. Most lehet felvágni azzal hogy "én már 500-at láttam", ha valaki 10 éve kezdett el animézni, akkor 500 aránylag egyáltalán nem számít soknak, mert az évente csak 50-et jelent.

Ha valaki már látott 200-at, akkor már látta az összes népszerűbb darabot, újakat és régieket vegyesen, plusz még kevésbé ismerteket is.

2018. febr. 17. 00:21
 9/14 anonim ***** válasza:

"Ha valaki már látott 200-at, akkor már látta az összes népszerűbb darabot, újakat és régieket vegyesen, plusz még kevésbé ismerteket is."

Kizárt. 200-ba ezzel nem lehet beleférni. Ha meg csapongóbb, kísérletezőbb, 1000-ig sem látja mind még a népszerűbb darabokat sem.

Ha pedig valaki komolyabb jártasságot akar a nagyobb műfaji csoportokban, akkor 400-600 között kezd el meglenni.

Pláne, hogy ezeket az ennyi animét láttam számokat fel szokták azért duzzasztani holmi side-story OVA-k, specialok és rövidfilmek, szóval az ilyen 200+ animét láttam listák általában inkább 150-160 saját lábán megállni képes sorozatot, OVA-t és filmet jelentenek. Az is alaposan felhígítva tucatszutykokkal az utóbbi 4-6 évből és gyakorlatilag semmi 2005 előttről.

2018. febr. 17. 08:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Abban egyet kell értenem, hogy sokan az egy adott animéhez tartozó évadokat, ovákat is külön számítja. Viszont szerintem felesleges megnézni mind a párszáz ismertebbet, mert mint ahogy te is mondtad, sok közte a szemét.
2018. febr. 17. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!