Egy ilyen leírás szerinti anime?
Írok ide neked a Délután folyamán csak most.lusta vagyok megnyitni a listámat a 200 + animéről :D
De itt hagyok egyet Bungou Stray Dogs
Nekem hasonló kategóriából a Charlotte tetszett nagyon. 13 részes kis rövid anime, de nagyon jól meg van csinálva.
Szintén nagy kedvenc a Code Geass is, erre mind a rejtett képesség, mind az intelligens főhős jellemző.
Death note is ilyen, bár azt gondolom már láttad.
Nemrég futott a Re:zero, ott igaz, a főhősből hiányzik az ész, de az is egy nagyon jól megcsinált, összerakott anime, szintén egy nagyon erős rejtett képességgel.
Nem biztos, hogy brutál, de rejtettnek mondható.
The Irregular at Magic High School
Darker than Black
Kaze no Stigma
Attack on Titan (ESETLEG)
DanMachi (itt inkább marha gyorsan fejlődik)
Re:ZERO -Starting Life in Another World-
The Seven Deadly Sins
Densetsu no Yuusha no Densetsu
Claymore (ebben nem vagyok biztos)
Toaru Majutsu no Index
Parasyte -the maxim-
Sands of Destruction
Seraph of the End
No Game No Life
Assassination Classroom
Death Note
Monadaiji-tachi
hyouka
200 anime kevés? Jó vicc. Attól függ, mennyi idő alatt nézte meg azt a 200-at, mert például ha 1-2 év alatt nézte meg, akkor igenis soknak számít. Most lehet felvágni azzal hogy "én már 500-at láttam", ha valaki 10 éve kezdett el animézni, akkor 500 aránylag egyáltalán nem számít soknak, mert az évente csak 50-et jelent.
Ha valaki már látott 200-at, akkor már látta az összes népszerűbb darabot, újakat és régieket vegyesen, plusz még kevésbé ismerteket is.
"Ha valaki már látott 200-at, akkor már látta az összes népszerűbb darabot, újakat és régieket vegyesen, plusz még kevésbé ismerteket is."
Kizárt. 200-ba ezzel nem lehet beleférni. Ha meg csapongóbb, kísérletezőbb, 1000-ig sem látja mind még a népszerűbb darabokat sem.
Ha pedig valaki komolyabb jártasságot akar a nagyobb műfaji csoportokban, akkor 400-600 között kezd el meglenni.
Pláne, hogy ezeket az ennyi animét láttam számokat fel szokták azért duzzasztani holmi side-story OVA-k, specialok és rövidfilmek, szóval az ilyen 200+ animét láttam listák általában inkább 150-160 saját lábán megállni képes sorozatot, OVA-t és filmet jelentenek. Az is alaposan felhígítva tucatszutykokkal az utóbbi 4-6 évből és gyakorlatilag semmi 2005 előttről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!