Egy ilyen leírás szerinti anime?
Plusz, aki most kezd el animét nézni annak nem biztos, hogy bejönnek a régebbi rajzolású animék. Például én ilyen vagyok, hiába nevezik mesterműnek, persze nálam is vannak kivételek. Mindenkinek más az ízlése. Egyébként, te hány animét láttál @08:52 ?
Ova és special részekkel együtt is írhatod, csak kíváncsiságból kérdem. Én 300 animét láttam (ami ugye nem igaz, mert ebbe beletartoznak az ovák, special részek stb.). Viszont én 2016 myár vége fele kezdtem el aktívabban nézni. Inkább 2010 feletti újabb animék vannak többségben, de van azért 2009. és alatti is. Plusz nem véletlen van ennyi "tucatszutyok".
Katekyo Hitman Reborn
Tengen Toppa Gurren Lagann (Itt azért a főhős erősebb, mint Sawada Tsuna.)
Esetleg Saiki Kusuo no Psi Nan, a főhősnek van rejtett képessége, és nem is ostoba, bár ez inkább vígjáték, mintsem shounen.
Amit be is fejeztem, 938, ebből 446 TV anime, 179 pedig mozi, az OVA-k zöme pedig olyan önállóan is működő, legalább játékfilm hosszúságú cucc, mint a Mobile Police Patlabor, Gunbuster, 08th MS Team, Ginga Eiyuu Densetsu vagy legalább játékfilmes hosszal rendelkező egyrészesek, mint a Tenshi no Tamago és Riding Bean. Mindebből durván 250 készült 2000 előtt.
Az elkezdett, de be nem fejezett pedig 499.
"Plusz, aki most kezd el animét nézni annak nem biztos, hogy bejönnek a régebbi rajzolású animék."
Ha valaki annyira felületesen nézi, hogy ha nem digitálisan animált, akkor már nem is érdekli, akkor valószínűleg az újak közül sem a jobbak fogják lekötni. A celluloid technikával készült régi animék között egyébként is jó néhány akad, ami sok tekintetben kenterbe veri a mai átlag digitálisat. Csak mostanában kezdenek vele olyan szintre elérni, hogy részletgazdagságban és dinamikában fel tudják venni a versenyt, de sokszor még mindig nagyon műnek hat.
--off topic--
Akkor te már egész régóta nézel animét. Melyik site-on gyűjtöd? Vagy olyan vagy mint én, a legelején excel táblázatban gyűjtögettem, meg wordben, míg fel nem fedeztem a MAL-t :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!