Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Vámpírnaplókban Elena végül...

A Vámpírnaplókban Elena végül Damonnal jön össze?

Figyelt kérdés

Mármint a legeslegvégén:)

Én Damon párti vagyok,úgyhogy remélem,őt választja:)

2010. jún. 29. 14:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ez egy eléggé hülye kérdés, mert még csak a 2. évaddal vannak kész, amit most kezdtek el játszani amerikában...a lényeget meg nem fogják elárulni:)
2010. jún. 29. 14:15
 2/12 A kérdező kommentje:

De könyv is van.Vagy az annyira más,hogy a sorozat végén nem azzal fog összejönni,akivel a könyvben összejön?:)

Amúgy köszi a választ:)

2010. jún. 29. 14:17
 3/12 anonim ***** válasza:
hát szerintem akkora változást nem csinálnak, hogy mással jöjjön össze damon. szerintem stefan marad az elenaval.
2010. jún. 29. 16:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Én Damonnak szurkolok,de attól félek,hogy Stefannal marad.A 3.részben(könyv),ott Elena Damonnal fog járni,azt tudom.Remélem együtt is maradnak:)
2010. jún. 29. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Elsőnek: lehet félreértettem amit írtál, de a 2. évad szeptemberben kezdődik Amerikában, én úgy tudom. :)
2010. jún. 29. 17:24
 6/12 A kérdező kommentje:

Én is úgy tudom:)

De hogy értetted félre?Mármint mit értettél?

2010. jún. 29. 17:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Ő azt írta: "mert még csak a 2. évaddal vannak kész, amit most kezdtek el játszani amerikában"
2010. jún. 29. 18:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Ja,értem:)
2010. jún. 29. 18:38
 9/12 anonim ***** válasza:

ja, igen, télleg, nem értem miért írtam mostot...bocs

am nem is tudtam, h könyvbe is van már, ezért furcsállottam a kérdést, h h lehet ilyennel foglalkozni, amikor még csak az első évad 2 része leszXDXD

de szerintem stefannal fog lenni, hiszen ő a jó, talán Damon "meghal"

2010. jún. 29. 22:25
 10/12 anonim ***** válasza:
neked furcsa,mert teis csak most kezdted el nézni rtlen.. de mi feliratosan nézzük neten;) én pl. már mióta az első rész lement :D
2010. nov. 7. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!