A vámpírnaplókban összefog jönni Elena és Damon?
A második évad végén lesz egy szoros jelenetük:) szeptemberben indul
a 3. Évad, ki tudja? Szerintem a 3. Évad végén, mikor már nem rendelnek többet a sorozatból.
Reménykedhetünk benne, a második évadban nem sok minden történik köztük, igaz az utolsó részben csókolóznak egyet.
De véleményem szerint, mondjuk én azt mondom hogy Elena egy rossz ribi, azt gondolom, hogy az az utolsó részes csók egy iylen "úgyis meghalsz tedd azt boldogan" csók volt Elenától, habár kétségkívül érez valamit Damon iránt, a büszkesége fontosabb. A könyvben csak jobban megutáltam a csajt. Nagyon soakt változott, nekem szimpibb az a visszahúzódó félénk Elena, akit az első évadban megismertünk.
Már meg ne haragudj, de a kérdező kérdezte :) Én meg elmondta ma véleményem.
Bocsánatot kérek, nem tudtam hoy olyanok is megnézik a kérdést akik eknnyire nem akarják megtudni :) Ha ezt nem akartad megtudni akkor miért nézted meg a kérdést amiben kiderül mi va na második évadban (vagy jelen esetben mi nincs) és mi lesz a harmadikban :)
Mégegyszer ne haragudj, bocsii :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!