Jó sorozat amit nem kaszáltak el 2-3 évad után?
Olyan sorozatok érdekelnének, amiket már befejeztek, vagy hamarosan befejeznek, mármint történetileg és nem azért mert elkaszálják.
Bármi jöhet, de leginkább fantasy, krimi ami érdekel
SG1
viccet félretéve, Criminal minds és a The Mentalist megéltek sok évadot, izgalmas, mindkettő a maga nemében, de rohadt sok filler van, amik ugyan olyan izgalmasak, csak éppen a történetet nem kerekítik.
24
de egyébként minden sorozatot addig visznek ameddig jó a nézettség
Azt értem hogy addig viszik amíg van nézettség, de mikor elkaszálják 2-3 évad után és rengeteg elvarratlan szálat hagynak az baromi idegesítő.
Imádtam a Da Vinci démonait, egyik nagy kedvencem lett. Csakhogy elkaszálták és konkrétan nem volt lezárása, nem kaptunk válaszokat sok kérdésre
Breaking Bad
- ez egy jó sorozat, ahol kerek a történet, és befejezték. Most lepontozhatsz te is.
banshee
4 évados kerek lezárt sztori,krimi műfaj,vagy nem is tudom,hogy krimi-e mert kb mindenki bűnöző benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!