Riverdale 3. évad. Vélemény?
Szerintem a 3. Évad sokkal jobb mint a 2.
A 2. Évad szörnyű volt gyűlölte csak azért néztem végig hogy értsem a 3.-at. Az 1.Évad pedig olyan átlagos volt voltak remek és szörnyű részek egyaránt
Nekem az első évad az nagyon tetszett kivéve az hogy kb. minden tinisorozatban ezzel kezdődik pl. Stranger Things (nem néztem végig de annyit tudok egy fiú eltűnt és azt keresik)
A második évad az nekem kifejezetten tetszett és én már az elején sejtettem hogy Betty vmelyik szülője lesz a Fekete Csuklyás.
A harmadik évad eddig nekem nem annyira tetszik mert a VARCHIE-nak vége lett de én még szívesen látnám több részben Jellybean-t
Az elsőt annyira nem szerettem, bár szerintem az is izgalmas volt.
A másodikban én is sejtettem, hogy Betty egyik szülője lesz a Fekete Csuklyás a szemük színe miatt, de nekem az is nagyon tetszett.
Nekem a harmadik évad is tetszik és engem nem zavar, hogy Veronica és Archie már nem, de szerintem még nagyon befejezetlen az évad. Talán nem is az a Vízköpő Király, akire most gondolunk, legalábbis szerintem nem ő az. :D
Nekem teljesen eltérő a véleményem:)
Az első évad tetszett, fordulatos volt, de ki lehetett következtetni a gyilkost. A másodok évadot sokakkal ellentétben imádtam! Nekem ez a kedvenc évadom. A 3.évadot szintén nagyon szerettem a második talán egy fokkal volt jobb. A negyedik is jó volt, de nem annyira mint a második és a harmadik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!