Ki a kedvencetek a Galaxis Őrzői közül és miért pont ő?
én drax-en szoktam a legjobbakat röhögni.
pl a szeretlek quill,szeretem ezt a buta fát is,még ezt a ezt a zöld szajhát is szere...-ó fogd már be a szádat!
soha nem vágja,ahogy vérig sérti a másikat még akkor is amikor jó akar lenni:)
Rocket vagy Mordály magyarul
egy beszélő mosómedve fenegyerek rohadt nagy puskával és annál is nagyobb pofával
kell ennél több?
ATYA-ÚR-ISTEN! VISSZATÉRTEM A "GYAKORI KARANTÉNBÓL" KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM
a kérdéshez:
Nekem Gamora a kedvencem egyszerűen imádom valahogy nagyon megfogott a személyisége,ő a háttérképem is
Aztán Mordály😀imádom!
A kedvenc beszólásom a végtelen háborúban mikor Thornak odaadta a szemet és mondta hogy én a helyedbe lemostam volna mert úgy turkáltam kia....
Meg a végjátékban mikor vasember a köveket teszi a ke sztube? És akkor a semmibol:BU!!!😂
Meg Drax az nagyon jó,mikor elkezdi hogy " én láthatatlan vagyok"😂
Mantist is nagyon szeretem olyan cuki mikor ugy hivja Mordályt higy Morci maci😻
De groot is olyan kis aranyos meg Nebulát is szeretem, amikor a végjátékban lestáll az urhajorol és ott ül scott és mondja hogy egy idiota ul a padon, talán az urlord az akit annyira nem szeretek de amugy mindegyiket szeretem💖
Groot olyan édes
Ugy sajnálom mkkor szegény drágám valami rod
sszat csinák
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!