Agents of Shield:Szerintetek is túl lett tolva?
Spoiler alert!!
Az a véleményem, hogy az egyik szereplőnek (na vajon melyiknek), túlzottan nagy jelentőséget tulajdonítottak.
Sky/Daisy-ról, aki egy hacker, először kiderül, hogy egy alien, majd gyakorlatilag kiképzik egy Spec-Ops katonának, akit a "sors" még szuperképességekkel is felruház, nem is akármilyenekkel.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de semmit nem utálok egy sorozatban jobban annál, mikor egy főszereplőről folyamatosan "dolgok derülnek ki".
A sorozat során emellett, szinte epizódonként olyan események következtek be, ami a hosszú marvel-filmekben is csak "felmerülő téma".
Erre rájön pluszba, hogy gyakorlatilag az egész filmet telenyomták "X-Men-ekkel".
5. évadról nem is beszélve. (Aki látta, tudja, aki nem, annak nem spoilerezném, ha nem muszáj)
Véleményem:
A sorozatot mellékszálnak lett szánták.
Véleményem szerint viszont olyannyira túltolták, hogy a rendes, hosszú 2 órás Marvel-filmeket, és azok szuperhőseit tették értéktelenné.
Félreértés ne essék!
A sorozat jó...túlzottan is.
Ez volt a másik hiba, amit elkövettek a készítők talán.
Szerintem se lett túltolva! Sky/Daisy karakterére épül szerintem részben a sorozat, szóval szerintem természetes, hogy ennyi minden kiderül róla. Persze volt egy két jelenet, ahol picit már sok volt, de eltörpülnek a sok jó dolog mellett. Az első évad első felében annyira nem is szerettem Skyet, de utána valahogy magával ragadott a története😅😅
De már nagyoon várom a 7.évadot, kíváncsi vagyok, hogy zárják le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!