Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az agents of shield-ben...

Az agents of shield-ben hogyan működhetnek Bobbi Morse speciális botjai?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jan. 7. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Hiszed vagy sem, ezt a videót és amelyikben Kebo-val harcol, én töltöttem fel.Bobbi nekem is a kedvenc karakterem.A batonjai tudnak "elektrosokkolni" ,ezt a tulajdonsàgot azt Mack és Kebo ellen vetette be.Macket csak ki akarta ütni vele de a Hydra-s csàvó esetèben vègzetes volt.Ezen, hogy az eldobott batonokat visszatudja Bobbi hívni, mint valami bumerángot, már én is gondolkoztam.Szerintem Fitz tervezhette újjá a fegyvert.De ha nézted az Ultron korát, Amerika Kapitány pajzsa is már azonos elven működik.Olyan ez, mint egy nagy hatótávolságú mágnes.Mindkettőjüknek a csuklóján van egy felület, amivel érintkezik a pajzs és a batonok.Szemèly szerint nagyon "badass" -nek találom ezt az újítást, de lehet hogy csak a fan beszél belőlem.Remélem, valamennyire ki tudtalak segíteni. :)
2016. febr. 5. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!