Egy jó HBO GO sorozat? Ki mit ajánlana?
Figyelt kérdés
Drámát keresek, mint pl az Éles tárgyak, Briliáns barátnőm
vagy valami hasonlót
2019. jan. 2. 22:05
1/4 anonim válasza:
Az én egyik kedvenc sorozaton a "Hatalmas ki hazugságok". Mondjuk kicsit régebben láttam, már ideje lenne újra néznem :D. Rövid sorozat, ha jól emlékszem 7 részes, de az összes rész irtó izgalmas, van benne gyilkosság, szerelem, szerintem tökéletes sorozat! És ha az elején egy kicsit zavaros is, nekem is az volt, a végére annyira össze áll minden, hogy én pl percekig a vége után csak ültem és dolgoztam fel mindent:D
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, a Hatalmas ki hazugságok tényleg nagyon jó elkezdtem nézni és nagyon is tetszik :)
2019. jan. 5. 10:30
4/4 anonim válasza:
Mondj egy mesét és a Klikk-et nagyom tudom ajánlani!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!