Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a trónok...

Mi a véleményetek a trónok harcáról?

Figyelt kérdés

(Kérlek ne spoilerezzetek)

Nem tudom, hogy elkezdjem-e nézni vagy sem de ha valaki leírja a történetét és hogy mit gondol róla akkor nagyon megköszönöm

2019. jan. 1. 22:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

1.utalás volt a sorozatra,ha láttad volna ,nem kérdeztél volna ilyen hülyeséget

2.nem vagyok taknyos,a"gyermekem"a fent említettek miatt volt,nem sértésnek szántam

3."Idióta" Gratulálok! Igazán szép neved van,bár nem kértem bemutatkozást.

4.nem értem hogy mi késztetett téged ilyen megnyilvánulásra,hiszen semmiféle bántó megjegyzésem nem volt irányodban.nem szeretnék rögtön arra a következtetésre jutni,hogy az efféle viselkedés,a bármiféle érvek nélküli vagdalkozás,az ok nélküli sértegetés,az intelligencia hiányára enged következtetni,(pedig de)de az biztos hogy szociális viselkedés terén-még ha névtelen is-van még mit tanulnod! Na de ez az internet...mit is mondhatnék még;B.U.É.K :D

2019. jan. 2. 02:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én olvastam előtte a könyveket, szóval "kritikáknál" azt is számításba veszem.

Nekem tetszik, habár szerintem egy idő után elkezdett rájátszani a könyvet nem olvasok kiszolgálására, hogy "jaj, ennek biztos örülnek majd", holott nem.

Vannak nagyon szerethető, és eléggé irritáló karakterek, ahogyan valakinek nagyon szépen kibontott történetszála van, valaki meg csak pattog ide-oda.

A világot nagyon szépen megoldották a helyszínekkel és effektekkel.

Igen, sok benne a szex meg az erőszak. Mivel a közékor inspirálta és a világa is ilyen, miért lepődik meg ezen bárki?

Egy esélyt mindenképpen adj neki, aztán meglátod, hogy tetszik-e. Ha nem, akkor próbáld meg a könyveket, mert egy idő után teljesen más a kettő.

Mindenki véleménye a sajátja, én speciel a Breaking Bad-et untam halálra a második rész után.

Valah Morghulis

2019. jan. 2. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:
* Valar
2019. jan. 2. 12:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik a sorozat, és a könyveket is olvastam. Imàdom:)

Nézz meg egy évadot és eldöntöd. Engem az első résszel megfogott. Dracarys

2019. jan. 2. 21:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A Trónok harca Georhe R.R. Martin Tuz es Jeg dala c. regenysorozata alapjan keszult. Az elso par evadban a cselekmeny pontosan koveti a konyveket, a kesobbi evadokban azonban mar teljesen elszakad toluk.

A Trónok harca egy kozepkorihoz hasonlo vilagban, Westeroson jatszodik. Westerost egy hatalmas Jégfal választja el a hatalmas jegsivatagtol, ahol Feher Arnyak es egyeb gonosz lenyek utralkodnak. A sztori egyreszt a Vastrónért (vagyis Westeros irányításáéert) folyo veget nem ero kuzdelmet mutatja be Westeros befolyasos hazai (Stark, Lannister(❤), Baratheon, Tyrell, Tully, Targaryen stb.) kozott, masreszt egy osi ellenseg (White Walkers-Fehér Árnyak) feltamadasat a Falon túl, akik az Ejkiraly vezetesevel elso evadtol kezdve fokozatosan mozgolodnak es sereget gyujtenek, hogy leigazzak Westerost.

De nem csak maga a tortenet erdekes, hanem a foszereplok jelleme, kapcsolata es jellemfejlodese is.

Tele van erotikaval es eroszakkal, meg olyan fordulatokkal amikre tenyleg nem szamitanal. Vilagsiker sorozatrol beszelunk.

Nekem szemely szerint a kedvencem❤

2019. jan. 4. 16:10
 16/17 anonim válasza:
100%
Én imádom! Nemrég kezdtem el de már a 3.évadnál tartok. Ez az új kedvenc. Régebben nem akartam nézni mert egyáltalán nem érdekel a történelem és a címéből ítélve ezt vártam. Aztán megnéztem az első részt és beleszerettem. Nagyon kellemes csalódás volt számomra!!! :)) Váratlan fordulatok minden téren. Elsőre furcsa volt számomra a nyílt közösülések, meztelenkedés, ölések és minden ilyen dolog de gyorsan hozzá lehet szokni, ha szereted a kissé thriller-horrorisztikus filmeket valamint ha nem riadsz vissza egy meztelen nő látványától! Még sok rész van hátra de biztosan végignézem! Minden apró részletre figyelnek amitől még különlegesebb számomra! Kezd el nézni és te is rájössz miről beszélek/beszélünk!
2019. jan. 4. 19:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Inkább a könyveket olvasd el. A sorozat csak a 4.évadig volt jó, utána lejtmenet.
2019. jan. 5. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!