Vélemény a Trónok Harcáról?
Milyen korosztálynak ajánlanátok, miről szól, szerintetek milyen?
Azért kérdezem, mert a barátaim fele imádja, a másik fele szerint meg csak a szexről szól, és dögunalom az egész.
Szerintetek?
Milyen korosztálynak?
Szerintem 16-os karikával menne a tévében.
Miről szól?
Spoiler nélkül arról, hogy Robert király Segítője meghal, ezért Északra megy,hogy a gyerekkori barátját, Nedet nevezze ki Segítőnek,amit Ned nem akar. Az előző Segítő felesége és Ned felesége testvérek, és első olyan üzenetet küld, amiben az áll,hogy a férjét a királyné családja ölte meg. Így Ned elfogadja a posztot, mert kiakarja deríteni,hogy mi történt a Segítővel, és a családja kb. felével a fővárosba utazik nyomozni,de egy kígyófészekben találja magát, ahol mindenki mindenki ellen tevékenykedik, mindenki kapzsi és becsvágyó, hatalmat akarnak szerezni, míg a király csak iszik és kur-vázik.
Más részt Északon, a Falon túl, lassacskán életre kelnek a holtak, illetve a vademberek egy nagy csoportba verődnek,hogy rárontsanak a királyságra.
A szomszéd kontinensen pedig az előző uralkodó család 2 utolsó tagja próbál magának hadsereget szerezni,hogy visszatérjenek és visszafoglalják a trónt.
Egyáltalán nem csak a szexről szól, az csak marketingfogás az HBO-tól. És nem is dögunalom.
Szerintem milyen?
Ha a könyveket, amik alapján készül, nem ismered, akkor élvezhető. De a könyvekhez képest gyenge.
Szerintem is 16-os karikával menne, ennek ellenére fiatalabbak számára is élvezhető(14)
A középkorban játszódik egy fantázia világban. Majdnem mindenki az uralomra törekszik. Nagyon jó és csavarokkal teli történet. Csak ajánlani tudom.
Senki nem akad fen? Keress rá youtubeon a nézők reakcióira... :D
Amúgy meg kb. ugyanilyen kegyetlen világot élünk, csak vannak akiket nem érdekel és nem törődnek vele.
Az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam.
A könyvek nyilván jobbak, de mivel csak nemrég kezdtem el olvasni és az első könyv közepén járok, ezért csak a sorozatélményem alapján nyilatkozhatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!