Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van itt, aki szereti a Murdoch...

Van itt, aki szereti a Murdoch nyomozó rejtélyeit?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, Magyarországon mennyire népszerű, Ha szeretitek, legyetek szívesek azt is leírni, hány évesek vagytok és nők vagy férfiak. Csak kíváncsi vagyok. :)

Én 25 éves nő vagyok, és nagyon szeretem, kb. 17-18 lehettem, amikor megszerettem, akkor kb. a 4. évad ment.

2018. dec. 18. 17:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
12%

Kedves kérdező!

Te kezdesz belefáradni, de ezzel nem mindenki van így

(Hiszen berendelték [még nem hivatalosan] a 14. évadot) Külföldön kedvelt sorozat és Kanada egyik legrégebb óta futó műsora. 5 perc krimi, 40 perc ... BOCSÁSS MEG DE MÉG MINDIG SOKKAL TÖBB ÚJDONSÁG VAN BENNE MINT A SZA*OS NCIS blablaBlákban VALAMINT EGY TÉNYLEG KRIMI SOROZAT. HIÁBA FORGATTAM A SZEMEM A 10. ÉVADZÁRÓBAN, TUD ÚJÍTÁSOKAT PRODUKÁLNI. MONDJ MÉG EGY KRIMI!! (fontos, hogy KRIMI mert vígjátékokból szinte az összes) SOROZATOT, AHOL A FŐSZEREPLŐK (jelen esetben 4) MIND UGYANAZOK MARADTAK TÖBB MINT 10 ÉV UTÁN!!! emellett a 12. Évados Nicola Tesla felbukkanása feldobta az egész részt. Minden évadban egyszer szerepel Terrence Mayers és jó várni rá.

Elnézést, ha lelőttem neked a poént, sajnálom. Ja és előre figyelmeztetlek, a könyv merőben eltér a sorozattól. Csalódni fogsz. További kellemes turkálást neked a sz*rban!

#16-os voltam, ha eddig nem jöttél rá Miss Marple

2020. máj. 26. 20:47
 22/29 A kérdező kommentje:
Neked mi bajod van? Számomra semmi poént nem lőttél le, csak mondtam,hogy esetleg másoknak. Mi az, hogy én fáradtam bele? Én úgy gondolom, amit leírtam. Most ez téged miért háborít fel? Szponzorál a sorozat? Vagy te vgy a menedzser? Döbbenetes, hogy emberek hogy fel tudják húzni magukat, mert meg mertem jegyezni, hogy az újabb évadok nem oylan jók. Tisztában vagyok azzal, hogy a könyv másmilyen. Hogy csalódni fogok, az nem kőbe vésett tény, de tudom, hogy más, olvasták ismerőseim. És ha csalódni fogok az miért jó? Komolyan beszarok az embereken néha, ilyen stílust magadra venni, mert valakinek nem tetszik a 13. évad... És miért vetíted rám a sjaát ízlésed? Én pl. sosem bírtam a Terence Meyers-es epizódokat, a kezdetektől. Fogtad a saját kedvenced, és érvként használtad, mintha kőpbe vésett lenne. Sokmindent zeretek a sorozatban, de nem értem, minek kell CAPS LOCK-KAL KIABÁLNI, csak mert valaki nem ért egyet veled. A kommented megmutatatom egy barátnőmnek, vele szoktunk bezsélgetni arról, hogy a neten az emberek minden hülyeségen felhúzzák magukat.
2020. máj. 27. 11:43
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

1. Ez nem hülyeség

2. Megtiszteltetés, hogy megmutatod a barátnődnek a kommentem. Arra a hosszú listára felfért, köszönöm.

3. Ha nem caps lock-kal írok, talán nem tűnik fel neked, hogy milyen hangnemben kéne értelmezni. Nem pocsékolom drága időm (igen, nekem az idő pénz, neked csak a szemetes kuka pénz) arra, hogy veled vitatkozzak, bár be kell valljam nagyon vicces volt olvasni, mennyire felhúztad magad a kommentemen.

2020. máj. 29. 16:00
 24/29 A kérdező kommentje:

De hát te voltál, aki felhúzta magát egy még csak nem is ellene irányuló megjegyzésen, és primitívkedni kezdett, ami határozottan az idegesség jele. :DDDD

További válaszaidat figyelmen kívül hagyom, másokkal még szívesen beszélgetek.

2020. máj. 31. 23:28
 25/29 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a sorozatot.

Privátban szívesen beszélhetnénk egy másik rajongóval.

2020. jún. 7. 12:35
 26/29 A kérdező kommentje:
Nyugodtan írj rám, ha van kedved, de ritkán lépek be. :)
2020. jún. 11. 17:09
 27/29 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem sőt, most nézem újra az elejétől :)
2022. jún. 22. 23:08
 28/29 anonim ***** válasza:
Bocsi, 31N
2022. jún. 22. 23:08
 29/29 A kérdező kommentje:
Én még mindig a 13. évad felnél vagyok, de láttam, hogy van már 15. is szinkronizálva, meg beígérték a 16-ot, szóval be fogom pótolni a lemaradást. Azóta amúgy, hogy a fenti kulturálatlan válaszoló rosszakat kívánt, elolvastam a regényt (az első részt) angolul, és NAGYON tetszett, egyetlen baja, hogy Brackenreid, aki a kedvencem nem szimpatikusnak van ábrázolna. Szerintem nagyon jól van megírva. Sok krimi van, ami mint történet jó, de fogalmazásilag nem olyan nagyon jó. Ez szerintem a fordítottja: a krimiszálra nem volt nehéz rájönni, nem volt hatalmas bűntény, viszont a történelmi háttérismeret kiváló volt, és szépirodalmi szinten megfogalmazva. Szóval nem csalódtam.
2022. jún. 27. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!