Van itt, aki szereti a Murdoch nyomozó rejtélyeit?
Csak kíváncsi vagyok, Magyarországon mennyire népszerű, Ha szeretitek, legyetek szívesek azt is leírni, hány évesek vagytok és nők vagy férfiak. Csak kíváncsi vagyok. :)
Én 25 éves nő vagyok, és nagyon szeretem, kb. 17-18 lehettem, amikor megszerettem, akkor kb. a 4. évad ment.
Kedves kérdező!
Te kezdesz belefáradni, de ezzel nem mindenki van így
(Hiszen berendelték [még nem hivatalosan] a 14. évadot) Külföldön kedvelt sorozat és Kanada egyik legrégebb óta futó műsora. 5 perc krimi, 40 perc ... BOCSÁSS MEG DE MÉG MINDIG SOKKAL TÖBB ÚJDONSÁG VAN BENNE MINT A SZA*OS NCIS blablaBlákban VALAMINT EGY TÉNYLEG KRIMI SOROZAT. HIÁBA FORGATTAM A SZEMEM A 10. ÉVADZÁRÓBAN, TUD ÚJÍTÁSOKAT PRODUKÁLNI. MONDJ MÉG EGY KRIMI!! (fontos, hogy KRIMI mert vígjátékokból szinte az összes) SOROZATOT, AHOL A FŐSZEREPLŐK (jelen esetben 4) MIND UGYANAZOK MARADTAK TÖBB MINT 10 ÉV UTÁN!!! emellett a 12. Évados Nicola Tesla felbukkanása feldobta az egész részt. Minden évadban egyszer szerepel Terrence Mayers és jó várni rá.
Elnézést, ha lelőttem neked a poént, sajnálom. Ja és előre figyelmeztetlek, a könyv merőben eltér a sorozattól. Csalódni fogsz. További kellemes turkálást neked a sz*rban!
#16-os voltam, ha eddig nem jöttél rá Miss Marple
1. Ez nem hülyeség
2. Megtiszteltetés, hogy megmutatod a barátnődnek a kommentem. Arra a hosszú listára felfért, köszönöm.
3. Ha nem caps lock-kal írok, talán nem tűnik fel neked, hogy milyen hangnemben kéne értelmezni. Nem pocsékolom drága időm (igen, nekem az idő pénz, neked csak a szemetes kuka pénz) arra, hogy veled vitatkozzak, bár be kell valljam nagyon vicces volt olvasni, mennyire felhúztad magad a kommentemen.
De hát te voltál, aki felhúzta magát egy még csak nem is ellene irányuló megjegyzésen, és primitívkedni kezdett, ami határozottan az idegesség jele. :DDDD
További válaszaidat figyelmen kívül hagyom, másokkal még szívesen beszélgetek.
Én nagyon szeretem a sorozatot.
Privátban szívesen beszélhetnénk egy másik rajongóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!