Van itt, aki szereti a Murdoch nyomozó rejtélyeit?
Csak kíváncsi vagyok, Magyarországon mennyire népszerű, Ha szeretitek, legyetek szívesek azt is leírni, hány évesek vagytok és nők vagy férfiak. Csak kíváncsi vagyok. :)
Én 25 éves nő vagyok, és nagyon szeretem, kb. 17-18 lehettem, amikor megszerettem, akkor kb. a 4. évad ment.
Mindenkit nagyon szeretek, mármint a négy főszereplő közül. Az is pozitívum, hogy 13 év alatt nem változtak. (Persze meghalt Worsly, Jackson, de ilyen ez a rendőr munka.) Az elelyén leginkább Murdoch - Julia kapocs miután összeházasodtak jöttek a többiek. A tizedik évadnál nagyon a vége felé nézett ki több szál végleges elvarrása miatt (Eva Pirse, James Gillies) de szerencsére nem cliffhangerrel zárult a sorozat. Jött a tizenegyedik évad, ami szenzációsan indult. Újra elővették a Julia-William gyereke témát. Aztán jött az évad záró 'dupla epizód' Goodbye Nina Bloom Ezen kívül persze minden jó volt. Azért Miss Jemest nagyon szerettem, de ez a Violet Heart egy s2@*keverő pi€s@ (lásd season 12 last episodes) A 12. Évad döcögősen indult, de a Mimico-i lagzival helyre billent. Minden remek volt ez alól talán az Anabella Cinderella és a Halloweeni kiadás meg a Pirates of the Grrat Lakes meg 12x9 volt kivétel. De a 18 epizódból összességében sikerült jót kihozni. Az évad zárás fenomenális (még arra is kitértek, annak aki elfelejtené hogy a zseniális Murdoch miért csak NYOMOZÓ) [inkább az utóbbi évadokról írtam most kezdem újra ezt az egyben zseniális és kedvenc sorozatom.]
Best episodes:
9x3
10x10
10x15
11x2
11x3
11x6
11x16
12x3
12x16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!