Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jó hangulatú musicaleket...

3.14159265357989 kérdése:

Jó hangulatú musicaleket tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

így vizsgaidőszakra keresnék olyan filmet, ami feldob két vizsga között, és aminek később a hangulatát fel tudom idézni a soundtrack-jével néhány fejezet tanulása között. :D Ehhez mindenképpen jó hangulatú filmre lenne szükségem (lehet benne szomorú dal, de ne egy végső tragédiában teljesedjen ki a történet), és első sorban musicalt, vagy olyasmit keresek.

Amiket már láttam/tetszettek:

- Kicsiként a High School Musical és a Sharpay-es folytatása tetszett

- Jóval később a Grease (persze, hogy jó volt)

- Mamma mia 1-2 (összesen a kettőt szerintem láttam vagy harmincszor)

- Hair (ez mondjuk tragikus végű, de nagyon jó dalokkal, ilyesmi is jöhet)

- A nyomorultak (ez se vidám, de nagyon tetszett, hangulatban ilyenre mondjuk most abszolút nem vágyom)

- Séta a napfényben (ettől mondjuk nem voltam elájulva, de nézhető)

- Pitch Perfect (ez végül is hát nem tudom, mennyire musical, énekelnek benne és tetszett, szóval jöhet ilyesmi modernebb is :D)

- az összes Disney Hercegnő film valaha (hát végül is énekelnek, vannak jobbak-rosszabbak, de mindet láttam, szóval ezt ne írjátok :D)

- oké, nem film, sorozat, de a Glee első 3 évadát is imádtam (a többi számomra nem létezik, azért a zenéket meghallgattam belőlük), tehát ha esetleg van hasonló sorozat és nem tudok róla, akkor ide vele :D

Húha, hát szerintem ennyit láttam, és ezek úgy általában tetszettek is, szóval ha tudnátok ezeken kívül valamit, amiben főleg a hangulat, az éneklés és a dalok jók (a sztorinak nem kell nagy durranásnak lennie :D), akkor annak nagyon örülnék, előre is köszönöm, legyen szép estétek. :)

2018. dec. 16. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Régiek közül Flashdance, Dirty Dancing, Szombat esti láz.

Most meg adtak nemrég egy Csillag születik című filmet, azt nem láttam így nem tudom hogy tragikus-e, de az is ilyen musical-szerűség. A Lady Gaga meg a Bradley Cooper vannak benne annyit tudok.

2018. dec. 17. 02:14
 2/6 A kérdező kommentje:

Kedves #1!

Köszönöm szépen! :D a Dirty Dancing szerintem nem annyira musical, de az pipa természetesen. A Flashdance-t is láttam, a Szombati esti lázat felírom, az még nem volt :D

Ez a Csillag születik se nagyon tudom, hogy mi, szóval megy a listára. Meg most jutott eszembe, hogy a Kaliforniai álom is pont ilyesmi, de mindig halogattam és még sosem jutottam el odáig.

Köszi a választ! :)

2018. dec. 17. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mary Poppins

A muzsika hangja

Evita

Óz a csodák csodája

My fair Lady

Ének az esőben

Fame

Jézus krisztus szupersztár

Hegedűs a háztetőn

Kabaré

Hello, Dolly!

Rómeó és Júlia

Sweet Charity

2018. dec. 17. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A 2.leírt mindent amit akartam kiv3ve egyet: A legnagyobb showman ☺
2018. dec. 17. 13:47
 5/6 Liki István ***** válasza:

Hét Menyasszony Hét Fivérnek

Zenés, táncos western vígjáték az 50-es évekből. Két felirat készült a dalszövegekhez, sajnos nagyrészben eltérő szöveggel.

2018. dec. 18. 09:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Padlás,Mamma Mia,Hair ,Hamilton(mondjuk annak csak az act.1 része,a második nagyon nyomasztó,de viszont nagyon jól van megírva,nem véletlenül a kedvenc musicalem :))
2019. okt. 31. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!