MKV filmeknél a hangerő változik. Ezt meglehet valahogy oldani?
Csak az a baja, hogy 5.1-es, és valószínűleg 2.0 vagy 2.1 rendszeren hallgatod ami miatt nem hallod az összes csatornát aminek szólni kellene, és ahol a beszédhang nem hullámzik ennyire.
Mivel a megoldás az a hang kiszedése - konvertálás - visszarakása és egyéb mókolások, ennyi idő alatt lehet találsz a neten nem 5.1-es verziót amit letölthetsz, ami jóval gyorsabb megoldás.
Ha mégis érdekel, én csak felületesen rákerestem a "convert 5.1 to 2.0" témákra, és írnak programmegoldásokat, úgyhogy a dolog működhet, meg kell nézni.
Köszönöm a válaszokat!
Számítógépre töltöm le a filmeket és megosztom a hálózaton, hogy a TV is lássa. Konvertálni azért nem akarok, mert akkor rengeteg helyem vész oda, meg sok idő is.
Másnal az lett a megoldás, hogy vett egy hangprojektort (LG SJ4 2.1) és annál van ASE (Auto Sound Engine) és ASC (Auto Sound Engine).
Azért nem vennék ilyen hangprojektort mert drága és társasházban lakok így nem tudnám kihasználni a 300w-ot. Gondoltam rá, hogy veszek olcsóbbat, de ott nem láttam ilyen funkciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!