Smart TV-n lehet indavideót nézni?
Saját tapasztalatom alapján :
Lehet de nem tökéletes akadozik szaggat nehezen tölt be.
Magyarországon a szmart tv.meg 4K . még gyerekcipőben jár.
Ingyenes használható applikáció is nagyon kevés van.
Én csak a youtube appot használom a többi fizetős vagy 0.
Az internet böngésző is gyenge továbbá csak azokat az oldalakat tudod megnézni amik kompatibilisek a szmart tv-vel.Eddig nekem majdcsak negatív tapasztalataim vannak,de valamennyire el lehet vele szöszmötölni .
A Youtube App az viszont jónak mondható akadálymentesen nézhető . A Videó oldalak sem mind kompatibilis.
De ez csak az én véleményem .
Gondolom vásárlás előtt állsz.
Nekem egy Philips 50PUS6162/12 4K Ultra HD Smart LEDTévém van .
Bátran ajánlanám neked is árban, minőségben, tudásban ,csatlakozási ,lehetőségekbe kiváló.A képe az viszont felülmúlhatatlan tűéles és gyönyörű.
4K adás az nincs Mo-gon de a youtubén sok videót találsz eszméletlen milyen gyönyörű.
De keress rá a netten olvasgass utána nézz meg véleményeket.
Minden csatlakozási lehetőség megvan amit írtál de ennél jóval többet tud.
Pl : kezeli az 500 gigás külső merevlemezt, pendrive-ot ,okos telót távirányítóként használhatod Pc-t csatlakoztathatod Stb..... nézz utána.
A Samsung (ilyenem volt előtte ) tudásban utol sem éri és drága sok Tv-nél a márkát fizettetik meg ezt ajánlom figyelmedbe vásárláskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!