Szerintetek lesz venom 2?
Ha a bevételből indulunk ki és a befejezésből, na meg a Marvelből, akkor lesz.
De szerinten nagyon elcseszték. Annak ellenére, hogy a kritikusokkal általában nem értek egyet, legalábbis a metacriric értékeivel, most totál érthető, hogy lehúzták a filmet.
Ígértem fűt-fát és kaptunk egy gagyi vígjátékot. Vártam a filmet, de csalódtam benne. 100x jobb is lehetett volna.
Nagyon sok pénzt keresett, jelenleg az év 6. legsikeresebb filmje, és közelíti az 5. helyet. Persze még beelőzheti pár év végi film, de akkor is bőven a top 10-ben marad. Meglepődnék, ha nem lenne folytatása.
Az elvárás okozza a csalódást. Aki elvárásokkal ült be a filmre, az nem élvezte.
Meg sem akartam nézni, mert lehúzták, pedig nagyon jó kis film volt. Kicsit Mask és Deadpool hangulata volt, de végig pörgött, nem ült le, követhető volt, miközben nem volt túl magyaráva; a nagy lényeg benne volt és néhány sötét folt is maradt, ami miatt várható a következő rész.
Bőven tartogat ez a téma még lehetőségeket. Hiába húzták le. Egy közepes kezdettel indult el ez a történet, innen könnyű újat alkotni, aki jobb is lehet.
A bevétel meg mindennél többet jelent. Ha az megvan, lehúznak még egy bőrt, amíg csak jön a zsé. Mert más nem számít :)
Persze unalmas a könnyű pénzt hozó feldolgozás, amiben 0 eredetiség és 0 ötlet van. Ez nem vitatott.
Csak ez kereslet kínálat.
Ha tartalmas filmeket akarsz, járja művész moziba! Komolyan. Marha jó filmek vannak, amikről sokan nem tudnak. És tele vannak új és jó ötletekkel. Skandináv filmek szélesebb körben dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!