Polgarjeno kérdése:
A Venom-nak van köze az előző pókember filmekhez?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy benne van a pókember 3-ban, a héten fogjuk megnézni a Venomot, ahhoz hogy értsem látnom kellene az előző pókember filmeket, vagy nincs annyi kapcsolat köztük?2018. okt. 8. 19:07
1/5 anonim válasza:
A Pókembert azóta már kétszer rebootolták, szerinted mégis mi köze lenne hozzá? Ráadásul így, hogy a Venomot a Sony csinálja miközben Pókember már visszakerült a Marvel-Disneyhez.
Ha már itt vagyunk ez kicsit beszólásnak fog tűnni, de minek mégy el egy olyan filmre, aminek a hátterével nem vagy képben?
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) Ma döntöttük el hogy meg fogjuk nézni, én semmit nem tudok róla
2018. okt. 8. 19:30
3/5 A kérdező kommentje:
és úgy tudom hogy ez egy standalone film attól még hogy szerepelt a spidermanben :D
2018. okt. 8. 21:21
4/5 anonim válasza:
a két film teljesen független egymástól. Még a helyszín is más amminek én kifejezetten örültem. (Rohadt unalmas volt már hogy minden marvel film NY-ben játszódott)
5/5 anonim válasza:
Van köze.A Pókember:hazatéréshez fog kapcsolódni.És a Sony azt is tervezi hogy majd össze találkozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!