Létezik, hogy a Venom csak szinkronosan kerül vetítésre?
Én meg a feliratmániát nem értem. Ha nem érted az angolt és felirat kell, akkor meg nem látod a filmet mert olvasol. Akkor már egy jó könyv.
Én vagy magyar vagy angol nyelven nézem, de felirat kell a bánatnak, pont azért van a mozgókép kitalálva hogy ne könyvet olvassunk.
Elsőnek: mert általában klasszisokkal jobb eredeti hanggal minden film.
Másodiknak: van átmenet, értem a 95%-át, a maradék néhány alkalommal jó rápillantani
A szinkronos filmeket emellett csak eredeti nyelven vetítik felirat nélkül. Valóban azért, mert nincs arra igény hogy legyen eredeti nyelvű változat magyar felirattal. Aki tud angolul az általában az eredeti változatot választja felirat nélkül. (külföldiek, turisták stb.)
Pár ember miatt nem éri meg nekik ekkora plusz költség.
Ha meg nem tudsz eléggé angolul, akkor kötve hiszem hogy jobb lenne felirattal nézni az anyanyelved helyett. A magyar szinkron tényleg világelső.
A " Harom testor "-t magyar szinkronban lattam. Nevetsegesnek tunt,amint a korabeli oltozetben a francia
testor magyarul beszel.
Szerintem a szinkronizalas azokban az orszagokban honosodott meg, ahol sok irastudatlan van, ezert a feliratozas nem celszeru . . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!