Ki látta A szökés (Prison Break) c. sorozatot? Tudnál nekem segíteni?
Nos én nem láttam a sorozatot, de barátom nagy rajongója. Neki szeretnék a sorozattal kapcsolatos ajándékot készíteni. Elsősorban a híresebb elhangzott idézetekre gondoltam, ismertek ilyet? Vagy esetleg valami jellegzetes szimbólumot, tárgyat, momentumot?
Azt tudom, hogy hajtogatnak egy darut/hattyút (tudatlanságomért elnézést), de ezt potosan miért teszik?
A válaszokat köszönöm :)
Az 1x16-os részben azt mondja (Michael) a testvérének, hogy az anyjuk halála után alvási problémái voltak, és reggelente felkelve origami darut talált az ágya mellett. Nem értette miért, de azzal azonosította, hogy így jelzi a testvére hogy vigyáz rá. Majd utánanézve a jelentésének, látta, hogy a daru a családi elkötelezettségét jelenti, vigyázni egymásra.
A többi jelkép nem igazán kivitelezhető ajándék (csirke láb, levágott fej, tetoválás, balta, fegyverek, bomba):
a főhős egész teste ki van tetoválva,ez a legjellegzetesebb motívum mert a tetkóba van rejtve a börtön alaprajza.
nah és lehet venni ilyen kamu tetoválást.
olyan mint egy póló harisnyából és felvéve hirtelen olyan mintha igazi lenne.
egy olyat vegyél neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!