Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátol mondani az Amerikai...

Tudnátol mondani az Amerikai Horror Storyban elhangzott idézeteket, mondatokat? Keresgéltem de nem igazán találok. (Az angol tudásom nem igazan jo, meg egy eve sem tanulom)

Figyelt kérdés
Keresgéltem de nem igazán találok. (Az angol tudásom nem igazan jo,meg egy eve sem tanulom)

2018. okt. 28. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én tudok elég sokat, de mivel angolul nézem, angolul tudom szó szerint :D De lefordítom neked magyarra. Nem biztos, hogy 100%-osan pontosan idézek.

'All monsters are human' - Minden szörny emberi. (Jude nővér)

'Nincs olyan, hogy eredendően gonosz, mindenki valakinek a drága gyermeke.' (Lana Winters)

- 'It's Lucky Strike, it's good for you!' - Ez Lucky Strike, ez jót tesz! (Elsa Mars)

- 'Say, 'I love you, Sally'' - Mondd, "Szeretlek, Sally" (Hypothermic Sally)

- 'Megkaphatod. *elmetszi a torkát* Temesd is el. (The Countess)

- "Keresztény ország vagyunk, szeretjük a feltámadást." (Kai Anderson)

- "Két célom van most már - hogy a fiammal legyek, és az, hogy végignézzem, ahogy megdöglesz. Ebből egy már sikerült." (Ally Mayfair-Richards)

- " -Nem mész iskolába?

- De, csak még ezt elintézem." (Tate a nevelőapjának, mielőtt leönti benzinnel, és felgyújtja)

- 'Hi, I'm Tate, I'm dead, wanna hook up?' - "Szia, Tate vagyok, és halott, akarsz bandázni?"

"Legközelebb zárd magadra az ajtót, ha öngyilkos akarsz lenni." (Tate)

- "Ez a szirup nem befolyásolja a süti ízét, de hasfájásokat, esetenként belsővérzést okozhat." (Constance)

- "Régen hívtam volna egyből a díleremet, de már egy harmadik esélyt kaptam az életemre." (Madison Montgomery)

2018. okt. 28. 19:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Esetleg Sarah Paulsontól is tudnál írni? Vagyis a szereleiből,például Cordeliaként.
2018. okt. 29. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!