Mit látnak a muglik (illetve magnixek) a MACUSA helyén?
Figyelt kérdés
A film nézése közben felmerült bennem a kérdés, hogy ha egy varázstalan ember bemegy a MACUSA épletébe, akkor mit lát ott? Látják egyáltalán magát az épületet? Mert a filmben ugyebár eléggé központi helyen van, így nyilván kell hogy legyen valami funkciója a hatalmas épületnek a muglik számára is. Vagy esetleg hasonlóképpen működik itt is, mint a Roxfort esetén, hogy csak egy romos épületet lát a mugli ember? (Légyszi ha esetleg a második filmben derül ebből ki bármi, akkor ne spoilerezzétek el mert még nem láttam az előzetest és nem akarok előre megtudni róla semmit :D )#város #boszorkány #New York #épület #varázsló #varázslat #mugli #Legendás állatok és megfigyelésük #magnix #macusa
2018. okt. 27. 13:04
1/5 anonim válasza:
Kívülről ugyanúgy látják az épületet, de a belseje teljesen más, ha muglik lépnek be. Egy pillanatra mutatják csak ezt a filmben, nekem is csak akkor tűnt fel, amikor harmadszorra néztem meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Mikor látszik a mugli nézőpont? :) Holnap megnézem megint hátha kiszúrom, de eddig nem vettem észre.
2018. okt. 27. 23:07
3/5 anonim válasza:
A 14. percben van egy rész, amikor Göthe és Tina egy pillanatra megállnak az épület ajtaja előtt, közben pedig egy kalapos férfi belép a forgóajtón, és mutatják az épület előcsarnokát. Utána,amikor Tina is belép az épületbe, már egy teljesen másik épbelsőt láthatunk.
4/5 anonim válasza:
Elnézést, elírtam: épületbelsőt.
5/5 A kérdező kommentje:
Hű, de izgi! Köszi, hogy megírtad, meg is nézem! ;)
2018. okt. 29. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!