2010 utáni, legalább 3-4 évados sorozatok?
Az új sorozatokat nem ismerem, leírás alapján nem fognak meg. A 95-2010 közöttiekből rengeteget láttam már, mivel egyéni vállalkozó vagyok munka mellett mindig szól valami és már megint kifogytam (régieket 3-4-5x is megnéztem már)
Bármilyen téma jöhet, akár még a bolygó kialakulásáról, világűrről szóló is, de akció, vigjáték, dráma horror/thriller sorozatok, történelmi akár új nyomozós is. (kivéve koreai és brazil sorozatok).
Sok 2010 utánit is láttam már, de nem sorolom fel. Köszönöm előre is a segítséget :)
Trónok harca olyan hogy meg a nagymamám is ismeri mert a csapból is az folyik. :)
A kés alatt sorozatot épp pár hónapja próbáltam megnézni 5. részig jutottam nem tetszik.
Azért köszönöm az eddigi válaszokat :)
The Man in the High Castle
Birmingham bandája
Ash vs Evil Dead
Szégyentelenek
Into the Badlands
Brooklyn 99: Nemszázas körzet
Preacher
Narcos
Channel Zero
Éghasadás
Hemlock Grove
Versailles
Frontier
Mozart in the Jungle
Fargo
Poldark
Haven
Fekete tükör - minden része külön történet így nem annyira sorozatjellegű, de nagyon jó.
Főként krimiket tudok ajánlani, bár azok nem feltétlen 2010 utániak pl: Gyilkos elmék, Castle, Dr. Csont, és az utóbbinak van egy testvérsorozata a Csont nélkül az is érdekes.
Halottnak a csók - ennek is van egy picit krimis jellege, viszont eléggé elrugaszkodik a valóságtól bizonyos szempontból.
Terror - ez egy 2017-es 1 évados sorozat, igaz történet alapján készült.
Így hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem találsz közöttük olyat, ami tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!