Harry Potter folytatodjon? (Lent)
A könyvekből csinálták a filmeket. Nem tum milyen lenne a pl.3 részt egyben megcsinálják filmben.
Szerintem is folytatódhatna.szívesen olvasnám és nézném is,csak ez sajnos nem rajtunk múlik.
Ne folytatodjon.
Elolvastam a koyveket, hisz 10 eve nagy szam volt az elso HP konyv, a tobbit meg mar kivancsisagbol olvastam, de nem tetszettek. Az elso harom meg turheto, aztan egyra hanyatlik- a konyv. A film meg megrosszabb, egyedul Alan Rickman, aki jol jatszik, de szerintem o is jobb a tobbi filmjeben, mint a HP filmekben.
Harrytol meg falra maszok, nagyon unszipmatikus az a Daniel R. , nala mar csak Ron-t utalom jobban.
Nem rossz, hogy nem lesz tobb resze, hiszen mar az utolson is erezheto, hogy csak a penzert csinalta. Esetleg, ha elfogy a penze, es mar kiadott minden egyebet(ertsd: B.B. mesei), akkor lehet, hogy folytatodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!