Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Gengszterzsaruk című filmben...

A Gengszterzsaruk című filmben miért rabolták ki azt a kicsi bankot, ha a jegybankra hajtottak igazából?

Figyelt kérdés
Én ezt nem teljesen értettem. Illetve mikor mondták hogy megölik az egyik túszt, azt is életben hagyták, akkor minek mondták? Csak nekem tűnt úgy hogy a gengszterek full hülyék?

2018. okt. 20. 12:10
 1/2 anonim ***** válasza:

ezek szerint nem láttad a butch cassidy és a sundance kölyök című filmet.

abban csinálták először,hogy felrobbantottak valamit a város szélén,erre odavonult mindenki és ezt kihasználva zavartalanul tudták kirabolni a bankot.

tehát figyelem elterelés.

de ugyanez volt a die hard 3ban is.

ott terror fenyegetéssel terelték el és foglalták le a rendőrség figyelmét és amíg ezzel foglalkoztak,addig ellopták az aranyat.

2018. okt. 20. 19:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Láttam én a Die Hardot, de épp ez a fura, mert ebben a filmben személyesen volt ott az összes gengszter az első rablásnál, úgy hogy amúgy tudták hogy a zsaruk figyelik őket. Tehát ott akár el is kaphatták volna őket és akkor nincs második buli. Meg a zsaruk se hülyék, látod hogy Butler is megtalálta az alagútjukat.
2018. okt. 20. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!