Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az "Én kicsi pónim" mely...

Az "Én kicsi pónim" mely részeit kell megnéznem hogy értsem a fő történetet?

Figyelt kérdés

2018. aug. 3. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem azt mondom, hogy mindet, mert vannak értelmetlen epizódok, de ugye az első részt mindenképpen, hahahahaha. Utána viszont az első évadot végig, mivel ott szálasodik ki a történet, nem árt a 2. évad is, (ez rengeteg idő xD) a harmadik viszont nem olyan ajánlott, tele van értelmetlen epizódokkal.

Az Equestria Girls-t mindenképp, 1., 2. részt is.

Aztán utána a filmet amit már moziban nem játszanak, de DVD-n lehet kapni és lehet online is megtalálod.

Az új évadoknál nincs sok magyar szinkron neten, viszont amit találsz, nézd meg mert a 6.-7. évad nagyon jó, és vannak már benne kicsit felnőttes dolgok is.

Szerintem nem annyira gyerekes a sorozat, 5.-6. évadban már vannak sötétebb utalások, néha esetleg 18+ utalások/cselekedetek, igaz, ebből kevés, de ez táptalajt ad a szaftos teóriáknak ezen sorozattal kapcsolatban.

2018. aug. 6. 11:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! ❤ az első 2-3 évadot láttam és a 2 filmet is.
2018. aug. 13. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Az évad nyitó és záró epizódokat,mert főleg abba történnek inkább fontosabb dolgok.Plussz az Equestria lányok filmeket.
2020. ápr. 26. 19:59
 4/4 anonim válasza:
2021. jan. 17. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!