Ti visszautaznátok a szigetre, ha a valóságban történne veletek az, ami a Lost karakterekkel?
Az a helyzet, hogy én lábraállás nélkül (mint Locke) is imádnám a szigetet és szívesen maradnék vagy visszamennék.
Csak ugye ennek a hátránya a hátrahanyott szerettek hiánya.
Nehéz kérdés, de muszáj lenne, mert ez volt a sorsuk.
Máig a legjobb sorozat, nem bírok vele betelni.
Walt sem utazott vissza, ennyi erővel más is maradhatott volna. Persze értem, amit írsz, de alapjáraton meg lehetett volna a döntésük, hogy maradnak és nem mennek vissza.
Tényleg annyira zseniális a sorozat, hogy az embert elgondolkodtatja, hogy ő vajon visszamenne-e.
Én csak azt sajnálom, hogy nem tudom átélni újra azt, amikor először láttam. Életem egyik legnagyobb élménye. Pedig "csak" egy sorozat.
Kate sem volt kiválasztott, Locke pedig már meghalt, mégis kellett. :)
Jó de Walt utólag ment vissza és ez egy le nem adott jelenet. :D
Lényeg a lényeg, hogy ez a legkomplexebb sorozat valaha (szerintem) és én maradnék vagy visszamennék. De persze szívem szerint ki-be járkálnék a tengeralattjáróval. :)
Amúgy ha hasonlót akarsz, nézd meg a Carnivalt, a vándorcirkuszt.
Nem kicsit hatott a Lostra.
nah de melyik értelmezés szerint?
mert az alap értelmezésben úgy lett vége,hogy mutatják a lezuhant repülő roncsait.
vagyis már a legelején meghaltak és a kalandjaik a purgatóriumban történtek.
ha ez a helyzet akkor a fene se halna meg élete virágában.
olyan élethelyzetben lenne ez érthető ez a fajta választás ha valaki locke,vagy rose helyzetében lenne.
Ez hülyeség.
Végig a rendes világban voltak.
Utána együtt bevárták egymást és meghaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!