A számkivetett című filmben mi lehetett az a rejtélyes csomag, végül miért pont azt kézbesítette Chuck?
Figyelt kérdés
Tudta, hogy mi volt benne, hogy nem bontotta ki? Már ha jól emlékszem, hogy végig felbontatlan maradt.2018. okt. 15. 04:03
1/7 anonim válasza:
A filmben az nem derült ki, de készült hozzá egy "alternatív befejezés" (valójában Fedex reklám), amiben kiderül, mi is volt a felbontatlan csomagban:
-műholdas telefon
-GPS lokátor
-horgászbot
-víztisztító
-vetőmag
:D :D :D
2/7 A kérdező kommentje:
"you keep up the good work" :D
Amúgy ironikus, ez a leghosszabb kézbesítési idő amit valaha elkövethetett a vállalat. :D
2018. okt. 15. 12:23
3/7 anonim válasza:
Abba a csomagba volt az ígérete, amit tett, hogy ha túléli, legyen értelme az életének. Ez adta meg a célját. Ez tartotta életben. Ez segített neki a túlélésben a szigeten.
4/7 anonim válasza:
Pont tegnap néztem a filmet. Nagyon jó! Hogy mi volt a csomagban az mellékes. Mert a film vége nem vidám.
Jó nagy baromság, hogy műholdas telefon + víztisztító készülék... Ha előbb kibontja, akkor hazatelefonál, na persze....
5/7 anonim válasza:
Nyilván vicc volt az #1es videó linkje. :) Nem kell komolyan venni.
6/7 A kérdező kommentje:
#5 mert én komolyan vettem? :D
2018. okt. 21. 21:42
7/7 A kérdező kommentje:
Ja hogy az előző válaszoló vette komolyan, nekem meg most esett le a poén.. :D
2018. okt. 21. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!