Számkivetett film vége?
Én rég láttam, de az pont nem rémlik belőle, hogy az a csomag tartotta volna életben. Az embert (már amelyiket) az életösztön tartja életben. Gondolkoztam ezen, és én szerintem max. egy hétig bírtam volna.
Az van, hogy szegény embernek ott a nője. Érted, hogy az úgy a nője hogy el akarta venni meg minden, az ilyesmi inkább tartja életben az embert, hogy visszamenjen hozzá. És visszament. Csak addigra a nőnek már egy másik élete volt. És akkor véget érhetett volna úgy a film hogy ez milyen szomorú, de részben a nővel való találkozás reménye mentette őt meg. De megmenekült és ez fontosabb mint az, hogy az a nő az övé lehet vagy sem.
Amúgy meg úgy kezdődött a film, hogy mindent halogatott, semmire nem volt ideje a munkája miatt, magára, a nőjére, az igazán fontos dolgokra (ez lenne a mondanivalója a sztorinak), nem akarta hogy kárba vesszen az idő, és aztán szinte mindene odaveszett. A végén valószínűleg annak örült, hogy felfogta mennyi mindent tehet még amiket majdnem kihagyott.
Igen csak olyan befejezetlen a vége, legalábbis számomra 😂😐
Legalább még egy 5 perc belefert volna, hogy hová indult,vagy megismerkedett-e végül azzal a csajjal akinek a verandajan hagyta a kibontatlan csomagot a cetlivel, hiszen az utkeresztezodesnel gondolom a vegen vele talalkozik össze😀 hm.. Mindenesetre a legfontosabb hogy megmenekult, köszi a válaszokat:))
Szegény Wilson:( még elbirta volna kapni
Valóban motiváló volt a csomag kézbesítése és biztos ez is hozzá járult, hogy újabb erőt gyűjtsön az életben maradáshoz. Ám nem egy tényezős dologról van szó, amikor az ember motivációt keres.
Az, hogy a csomagot kézbesítette egy fogadalom része volt, ami hozzá tartozik az elmúlt évek lezárásához. Mivel a sziget előtti élete arról szólt, hogy csomagot kézbesítsen minden áron, ezért ez segíthet visszarázódnia a hétköznapokba. Inkább ahhoz motiváció, hogy újra kezdje, amiben eddig jó volt.
nekem meg úgy jött le,hogy túlélte mindezt,dráma meg minden,de igazából ez nem érdekel senkit sem és megy tovább az ismerősei élete,csak épp ő már nem része ennek.
de ez hasonló lehet ahhoz mint amikor kapsz egy rettenetes hírt amitől a világod összedől,mert számodra fontos,életbevágó.
aztán körülnézel és egyértelmű lesz,hogy ez rajtad és a családodon kívül a kutyát sem érdekli.
Az is kiderül, hogy a nő (Bettina) időközben elvált Dicktől (már hiányzik Dick neve a kapuról), mert kiderülhetett, hogy Dick Moszkvában megcsalja (Dick egy másik nővel van, amikor átveszi a csomagot)
Mivel Chuck-nak is "elveszett" a menyasszonya, ez egy utalás a film végén, hogy hasonló úton járnak és talán össze is jön Chuck Bettinával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!