Keresek egy nagyon régi kazettás hercegnős mesét, talán valaki tud segíteni?
Énnekem rémlik valami, hogy
A titkos kert
Eltáncolt cipőcskék
valami barbis is volt, talán 12 hercegnő, vagy 12 cipőcske, vagy nemtom
volt még
Coraline és a titkos ajtó -bár ez újabb
volt a Rupert macinak is egy ilyen része;
Rupert meets queen nemtomki (itt egy angol női név volt, most nem kerestem rá, de neten fönnvan angolul megnéztem pár éve újra)
volt a Rapunzel is, abból is van Barbie mint Rapunzel
Ezek közül nemtom, stimmel-e valamelyik, de volt valami Titkos kert-es film is; ott valami régi várba költözött be a kiscsaj a családjával, és akkor valami átjárón át átszökött valami helyre, ahol találkozott talán a szomszéd kisfiúval; nemtom. Ja meg még
A Faun labirintusa --ebben is vannak ilyen más világból való lények.
Amúgy ez a titkos kertes ez szerintem tutkó, hogy ez volt az egyik ilyennek a címe; hátha beugrik valakinek arról valami.
*Azé fain, hogy az Eltáncolt cipőcskékre nem talál semmit; pedig egy ilyen is volt, az tutkó;
és akkor reggelre mindig ilyen kopott lett a cipője, mert éjjel táncolni volt benne, és akkor az anyja, vagy a mostohaanyja mindig leszidta, hogy már megint új cipőt kell neki csináltatni, mert már megint milyen rövid idő alatt elkoptatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!