Miért kell megalázni a régi jó meséket?
Egyszerűen ,bosszantó hogy minden régi jó mesét megaláznak ezekkel az újabb 2017-2018 körüli modern feldolgozások.
Frédi és Béni:
Scooby Doo
Egyszerűen borzasztó az animációjuk.Hiába van 2018,a rajzfilmek sokkal szebbek voltak a 90-es években.Ahogy haladtunk előre a jövőbe ugy romlottak a rajzfilmek is.A tévében is ha megy mostani rajzfilm azok is csak szennyek.Egyszerűen nem tudnak már normális rajzfilmeket késziteni.
Pedig szörnyűek ,a sirás tör rám amikor ránézek ezekre a vacakokra.El kéne fogadniuk hogy ma már nem tudnak rajzfilmeket késziteni,ami nem megy azt nem kell erőltetni.
Beleragadtál a gyerekkorodba :)
Már 2018-at írunk, más a világ, mások a gyerekek.
A Flintstones és a Scooby Doo eddig is arról szólt, hogy pár évenként vagy évtizedenként újragondolják valami új köntösben. Semmi új nincs ebben, a Hanna-Barbera rajzfilmek készítői úttörők voltak abban, hogy ezerszer eladták ugyanazt a nézőknek. A Flintstones pedig konkrétan Amerikában már régóta halott, a mai fiatalság nem nagyon ismeri. Gondolom, ezért próbálják leporolni.
Azért a két sorozat közül egyiket sem kell felmagasztalni. A Flintstones például a humor és kreativitás terén nem volt valami nagy szám, mi magyarok örülhetünk, hogy az ötletes szinkron dobott rajta valamennyit. A Scooby Doo is egysíkú, sablonos vacak volt, és a későbbi változatok közül minőségileg több is fölülmúlta.
Ezek az új verziók inkább vígjátékok, amik fogják és kiparodizálják az eredetiket. A Be Cool Scooby Doo szerintem is rémesen néz ki, de az írása elmegy és tűrhető a humora. Egyáltalán nem egy vészes sorozat, a kinézetén kívül nincs is gondja, és az amúgy is ízlés kérdése. A Flintstones újragondolásról még korai bármit mondani, de a producerek eddigi munkásságából ítélve egy fiatalosabb, de idétlen komédiára számítok. Legalább nem egy leegyszerűsített, vékony vonalas Calarts-féle rajzstílusban készült, hanem legalább hasonlít az eredetire. Az animációról viszont tényleg nem tudok még mit mondani, mert csak a főcimét láttam belőle. Ez se lesz több, mint egy régi márka erőltetett újraindítása egy fiatalabb közönségnek, de most hátha kihoznak többet a koncepcióból, mint kő-alapú szóviccek sokaságát.
Szerintem inkább a ThunderCats Roar vagy az új Pindúr pandúrok miatt lehetne panaszkodni. Ezek már inkább megalázzák az eredetiket, és ezek mögött sem állt semmi más, mint cinikus üzleti érdek.
19 éves vagyok ,2008 környékén néztem a régi frédi és béni sorozatot a cartoon networkon.A 12 éves öcsém is azt mondta hogy sokkal jobbak a régi rajzfilmek mint amiket a jelenlegi Cartoon Network add.Szoval??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!