Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 1-10skálán neked mennyire...

1-10skálán neked mennyire tetszett a Bosszúállok-Vegtelen háború?

Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
0 mert nem láttam. De az előzetest és az elkapott spoilereket nézve nem lesz a kedvencem.
2018. okt. 1. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Én imdb-n 10-est adtam rá, amit nem is "bánok", csak kár, hogy túl korán kiderült a folytatás mivolta, így nincs súlya a benne történteknek. Ez az egyetlen hiba, de ugye ez nem konkrétan a film hibája. Legalábbis én így vagyok vele. Szerintem nagyon jól összehozták. Az, amikor Thor megérkezik, az a csúcspontja a filmnek! Van, aki azt mondja, hogy túl kevés idő jutott egyes szereplőkre. Én nem így látom, ahhoz képest, ahányan vannak ebben a filmben, a maximumot kihozták belőle. 4 órás meg nem lehet... :)

Ha felet is lehet írni, akkor 9,5-et mondanék, ha nem, akkor 10.

De azt tudni kell, hogy én kevésbé vagyok kritikus típus. Az imdb-n az értékelése szerintem rendben van.

2018. okt. 1. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

6-os, de az is csak a látványra.

Túl sok karakter, túl sok helyszín, a történet elfér egy SMS-ben, a cselekmény meg nem áll másból, minthogy karakterek elmennek helyekre és fossá verik egymást. Ráadásul ha nem követed a teljes Marvel filmes univerzumot, a karakterek egy része nem is fog érdekelni, él-e hal-e. Bár az mondjuk amúgy sem feltétlenül. Nagyon olyan érzést keltett bennem, hogy már nem is próbálkoznak. Vigye el a hátán a látvány, azt az elég is.

A korai marvel filmek (első Vasember, első két Amerika kapitány első Bosszúállók) szintén csak látványfilmek voltak, mégis fényévekkel magasabb színvonalon.

2018. okt. 2. 05:41
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Az utolsó válaszolóval nem értek egyet. Azt értem, hogy mi a bajod vele. De egy az, hogy akit nem különösebben érdekel a többi rész, az minek ülne be pont erre? Persze, hogy nem fogja megérinteni, de még érteni sem fog semmit. Úgyhogy ez nem túl releváns.

A másikban pedig félig igazad van, de azért tegyük hozzá, hogy 20 film után persze, hogy valamelyest unalmassá és látvánnyá válik csak. Amiket felsoroltál azok a legelső filmek, persze, hogy jobban tetszett, mert akkor még újdonság volt. Nálam még nem pukkadt ki az a bizonyos lufi, amihez hasonlítják a marvel moziuniverzumot. Engem még érdekel, hogy kil lesznek az újak 2020-tól, s mennyire lesz érdekes.

2018. okt. 2. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az összes filmet láttam volna, és megjegyzem, azért így sen volt túl sok az ismeretlen karakter, egy ilyen hosszúságú filmbe belenyomni 30 főszereplőt és még egyszer annyi mellékszereplőt azért borzasztó sok. Egyszerűen nincs idő semmire, csak megy a rohanás, hogy egymás gyapálása mellett azért beleférjen egy 3 mondatos párbeszéd. A film után egy órával már egy jelenetet nem tudtam felidézni. Ez pedig sújtalanná tesz mindent, még annak ellenére is, hogy SPEKULÁCIÓ - a második részben visszaforgatják az időt és még azelőtt lenyomják Thanost, hogy bárki meghalna.
2018. okt. 2. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Tudom. De az én válaszomban is benne van ez, hogy annak ellenére, hogy nekem tetszett, tudom, hogy sok karakter van benne, akiket bele kellett valahogy sűríteni.

Ha még hosszabb lett volna (így is ez a leghosszabb rész), akkor meg azzal lett volna a probléma. Ami szintén érthető lett volna.

De mint ahogy tudjuk jól, a következő részben is meg fog halni jó pár bosszúálló, az idő visszatekerésének ellenére. Én Amerika kapitány és Vasember halálát szinte biztosra veszem.

2018. okt. 2. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
33%
10 nekem nagyon tetszett igen vannak benne hibák de semmi sem hibátlan..
2018. okt. 2. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!