Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jóban rosszban sorozatot nézi...

Jóban rosszban sorozatot nézi innen valaki?

Figyelt kérdés
Most olvastam hold....on hogy Alizt lelövik. Ez most valami ujabb csel vagy tényleg kilép a sorozatból?

#Jóban Rosszban #mindig nézem
2018. szept. 26. 14:00
 1/5 anonim válasza:
Én erről még nem hallottam, mindenesetre érdekes. Beszokták jelenteni ha egy színész kilép, szóval ha le is lövik meghalni nem fog
2018. szept. 28. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Amikor Halászék kiszálltak, akkor is Szilvia karakteréről írtak, pedig István karaktere is eltűnt.
2018. szept. 28. 20:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Konrád is meghal.
2018. okt. 3. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
És tényleg, most olvasom én is az előzetest... hát eléggé lesokkolt. Tény, hogy mióta nincs maffia, nem kaptak olyan sok szerepet, illetve Konrád eléggé "elpuhult", de azért nem kéne kitenni őket. :(
2018. okt. 5. 21:11
 5/5 Icus0825 válasza:
Hat most hogy Barbi is kilépett ne fogom nézni .Ok együtt voltak nagyon ütősök Rolanddal.Nem kellett volna Barbit kiírni. :(
2019. okt. 23. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!