8 éve nézem a Jóban Rosszban c. sorozatot, de már kezd unalmas lenni. Szeretnék áttérni a Barátok közt-te. Milyen történetekkel állnak elő? Megéri azt nézni a Jóban Rosszban helyett?
Nem. Ugyanolyan unalmas. Inkább keress más sorozatokat.
Amúgy én a Jóban-rosszbant már kb 2 éve nem nézem, én akkor untam meg. Sőt egyenesen már idegesített.
A jóban rosszban kezd gázos lenni, de nagyon semmi ötlet.
Bartáok közt is gáz ami néha bele bele kapcsolok egy helyre zsúfolják be a szereplőket.
Silány szórakoztatás..... alacsony szinten.
nem érdemes nézni se ezt se azt inkább család barátokkal értelmesebb lenne foglalkozni.... Vagy tanulni vagy jógázni.
Itten valós történetekkel állnak elő,most volt a családon belüli erőszak.mert Zsolt verte a feleségét Zsófit,aztán Miki felbérelt egy verőembert hogy ölje meg a testvérét Attilát mert megcsalta Nórát,de a bérgyilkos véletlenül Andrást intézte el aki lezuhant a 16-dik emeletről,Miki ezért nem akarat fizetni a verőembernek és a verőember elrabolta Nórát és Timikét,kiszabadultak de Nórának poszttraumás stressz szindrómája lett ezáltal átkattant neki,a bérgyilkos meghalt de Nóra maga előtt látta,és amikor már teljesen átkattant neki egy baltával átütötte a falat,de már kezelés alatt van és gyógyul,a tegnapi részben az építkezésen Peti csajára rádőlt a fal,nagyon sok jó sztorikkal állnak elő és sokkal jobb mint a JR.
Szerintem néz meg egy két részt az rtl-moston.
Vagy itt van egy két rész a youtuben feltéve
http://www.youtube.com/watch?v=7rARZHe5-BQ
Nézd meg..
Ja és ezzel a főcímmel kezdik a sorozatot
http://www.youtube.com/watch?v=Pnu-9R9dyrg
utána leadják hogy mi történt a tegnapi részben,reklám és kezdődik a rész,egy epizód 12,15 perces,a második 15,16,
20:20 kor szokott kezdődni a sorozat az éjjel nappal budapest után,gondoltam leírom tájékoztatlak :))
Itt van ahol Nóra áttöri a falat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!